Σπανούλης: «Όσο το δυνατό ψηλότερα τον Ολυμπιακό»

Σπανούλης: «Όσο το δυνατό ψηλότερα τον Ολυμπιακό»

Πανευτυχής ο Βασίλης Σπανούλης για την πρόκριση του Ολυμπιακού στο F4 μετά το τέλος του αγώνα με την Μπαρτσελόνα.

002815

Πανευτυχής ο Βασίλης Σπανούλης για την πρόκριση του Ολυμπιακού στο F4 μετά το τέλος του αγώνα με την Μπαρτσελόνα.

«Είναι μια τεράστια επιτυχία. Αυτή η ομάδα άξιζε να βρίσκεται στο F4. Πολλές φορές έλεγαν ότι ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να νικήσει. Εμείς αποδείξαμε ότι μπορούμε να νικήσουμε τον οποιοδήποτε», τόνισε –αρχικά- ο αρχηγός του Ολυμπιακού και συνέχισε:

«Η σειρά άλλαξε στο 2ο ματς. Σε μια τέτοια σειρά χρειάζεται και τύχη και την είχαμε. Έγιναν πολύ ωραία παιχνίδια.. Εμείς δείχνουμε ότι είμαστε ομάδα, έχουμε ρόλους και είμαστε αγαπημένοι. Αυτή είναι η ανταμοιβή. Αφιερώνουμε αυτή την πρόκριση στον κόσμο. Όσο είμαστε εδώ θα παλεύουμε για να έχουμε όσο το δυνατό ψηλότερα τον Ολυμπιακό.
Ήταν δύσκολη σειρά. Λογικό παίζαμε με Μπαρτσελόνα. Παίξαμε καλή άμυνα στο β’ ημίχρονο. Βάλαμε μεγάλα σουτ και καλές άμυνες και πήραμε μια μεγάλη νίκη και πρόκριση.

Είναι μια τεράστια επιτυχία για τον σύλλογο αλλά πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στους στόχους που έχουμε ακόμη μπροστά μας».

Ο Βασίλης Σπανούλης έδωσε συγχαρητήρια σε όλους…

«Πρέπει να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου και τον προπονητή μου. Αυτοί μου έχουν δώσει και έχουν αποδιωχθεί τον ρόλο μου. Μου έχουν εμπιστοσύνη», ανέφερε και πρόσθεσε:

«Ναι. Φυσικά. Τεράστια ώθηση μας έδωσε ο Ολυμπιακός. Δεν ξέρω πως θα είχαμε πάει χωρίς αυτόν. Μας έσπρωξε… όσο μεγάλους παίκτες κι αν έχει η Μπαρτσελόνα με αυτόν τον κόσμο τα χάνεις».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0