Σφαιρόπουλος: “Να κάνουμε αυτό που πρέπει”

Στις ιδιαιτερότητες και τις δυσκολίες που επιφυλάσσει για τον Ολυμπιακό η εκτός έδρας αναμέτρηση με την Αναντολού Εφές αναφέρθηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

362be_1198094

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Πειραϊκής ΚΑΕ υπήρξε κατηγορηματικός αναφορικά με το τι θα πρέπει οι παίκτες του να κάνουν, ώστε να επιστρέψουν θριαμβευτές από την Πόλη για μία ακόμη φορά:

«Και οι τραυματισμοί είναι μέσα στο πρόγραμμα. Όταν κάνεις  πρωταθλητισμό, μαθαίνεις να ζεις  με τέτοιες επιβαρύνσεις, αρρώστιες και τραυματισμούς. Έχουμε δείξει ότι μπορούμε να ξεπεράσουμε τραυματισμούς και δυσκολίες. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να κάνουμε αυτό που πρέπει. Να παίξουμε όπως θέλουμε να παίξουμε, δεν μας ενδιαφέρει τι θα γίνει μετά το παιχνίδι βαθμολογικά» ήταν το πρώτο σχόλιο του προπονητή του Θρύλου, για να προσθέσει:

« Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα στην έδρα της, που έχει στον πάγκο της έναν από τους κορυφαίους προπονητές στην Ευρώπη και περιμένουμε πως θα είναι  ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Όχι δεν είναι παγίδα για εμάς η εικόνα που είχε η Εφές κόντρα στη Νίζνι, ξέρουμε ποιες είναι οι δυνατότητες της Εφές, γνωρίζουμε τη δυναμική της  και δεν παρασυρόμαστε από την εικόνα της κόντρα στη Νίζνι. Μια κακή βραδιά μπορεί να έχει οποιαδήποτε ομάδα, η Εφές είναι αξιοσέβαστος αντίπαλος και θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, εκτιμώ πως λόγω του ότι παίζουν στην έδρα τους θα έχουν την πίεση με το μέρος τους».

 

πηγή: gavros.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0