Προπονήθηκαν Σπανούλης, Σλούκας και Πέτγουεϊ

Προπονήθηκαν Σπανούλης, Σλούκας και Πέτγουεϊ

Ευχάριστα νέα στον Ολυμπιακό με τους Σπανούλη, Σλούκα και Πέτγουεϊ που επέστρεψαν σήμερα στις προπονήσεις και αύριο θα κριθεί αν θα είναι απόλυτα έτοιμοι να αγωνιστούν με την ΤΣΣΚΑ.

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÁÍÁÍÔÏËÏÕ ÅÖÅÓ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - ANADOLU EFES

Με τους πιο ευχάριστους οιωνούς άρχισε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση της Παρασκευής (03/04) με την ΤΣΣΚΑ στην Μόσχα, που θα κρίνει το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας. Βασίλης Σπανούλης, Κώστας Σλούκας και Μπρεντ Πέτγουεϊ ακολούθησαν μεγάλο μέρος της προπόνησης χωρίς να νιώσουν την παραμικρή ενόχληση, πήραν μέρος στις ασκήσεις με επαφές και θέτουν υποψηφιότητα να συμπεριληφθούν στην αποστολή που θα αναχωρήσει την Πέμπτη για την ρωσική πρωτεύουσα.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, που δεν θέλει σε καμία περίπτωση να ρισκάρει τυχών υποτροπή κάποιου τραυματισμού για κανέναν παίκτη του, θα περιμένει και την αυριανή, τελευταία εν Ελλάδι προπόνηση της ομάδας για να δει σε τι κατάσταση είναι οι τρείς παίκτες και να αποφασίσει για το αν θα τους βάλει στην δωδεκάδα του αγώνα. Οι πιθανότητες πάντως είναι υπέρ τους, με εξαίρεση τον Πέτγουεϊ, που έχει μείνει μεγαλύτερο διάστημα εκτός και δεν έχει ρυθμό και φυσική κατάσταση.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0