Πετγουέι: «Μπήκαν μεγάλα σουτ στο τελευταίο πεντάλεπτο»

Πετγουέι: «Μπήκαν μεγάλα σουτ στο τελευταίο πεντάλεπτο»

Στην ευστοχία στα μεγάλα σουτ του τελευταίου πεντάλεπτου απέδωσε τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Βαλένθια ο Μπρεντ Πετγουέι μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

025547

Ο Αμερικανός φόργουοντ τόνισε πως είχαν να αντιμετωπίσουν μια καλή και δύσκολη ομάδα και πως οι φάσεις που βγήκαν στο τέλος ήταν αρκετές για να «γυρίσουν» την κατάσταση, μαζί με την άμυνα και τα κλεψίματα. Στάθηκε στο γεγονός πως οι δύσκολες νίκες συσπειρώνουν μια ομάδα και σε ΠΑΟΚ, Λαμποράλ Κούτσα.

Αναλυτικά: «Ξέραμε πως θα είναι δύσκολο παιχνίδι, η Βαλένθια είναι καλή ομάδα, αν και το ρεκόρ της δεν το δείχνει αυτό. Ξέραμε πως θα είναι μάχη, βγάλαμε κάποιες φάσεις στο τέλος και παίξαμε με καρδιά. Στο τελευταίο πεντάλεπτο, μπήκαν κάποια μεγάλα σουτ, η άμυνα και τα κλεψίματα, όμως, ήταν αυτά που μας έδωσαν αυτοπεποίθηση.

Οι νίκες δεν θα είναι πάντα με διαφορά είκοσι πόντων. Αυτή κόντρα στη Νεπτούνας, για παράδειγμα, ήταν πολύ σημαντική. Κρατάς τις δύσκολες νίκες, γιατί συσπειρώνουν την ομάδα. Κάποιες φορές είναι καλύτερο να νικάς με το δύσκολο, παρά με τον εύκολο τρόπο, γιατί έτσι μαθαίνεις περισσότερα.

Η Λαμποράλ Κούτσα, που ακολουθεί, είναι “σκληρός” αντίπαλος, το έδειξε και στο ΣΕΦ. Ξέρουμε πως θα είναι έτοιμοι και θα θέλουν τη νίκη, αλλά, πρώτα από όλα, θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ που ακολουθεί για το ελληνικό πρωτάθλημα».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0