Π. Αγγελόπουλος: «Όμορφη και ιστορική βραδιά»

Π. Αγγελόπουλος: «Όμορφη και ιστορική βραδιά»

Ευχαριστημένος με τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Ουνικάχα Μάλαγα και γενικά με το πώς εξελίχθηκε όλη η βραδιά, ήταν ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÏÕÍÉÊÁ×Á ÌÁËÁÃÁ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - UNICAJA MALAGA

Ως μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να μάθουν οι νεότεροι την ιστορία του Ολυμπιακού, χαρακτήρισε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος τη βράβευση των έξι παλαιμάχων στο ημίχρονο της αναμέτρησης με τη Μάλαγα.

Ο εκ των ιδιοκτητών της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη νίκη επί της Ουνικάχα, ενώ τόνισε πως αν και είναι νωρίς ακόμα σκέφτεται από τώρα το Final 4 της Μαδρίτης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παναγιώτη Αγγελόπουλου στη ΝΕΡΙΤ:

«Είναι καλό οι νέες γενιές να γνωρίζουν το παρελθόν. Έρχεται κόσμος στο γήπεδο που δεν γνωρίζει την ιστορία της ομάδας και είναι καλό να το μαθαίνει. Οι παίκτες, όταν παίζουν, δεν σκέφτονται τα υπόλοιπα αποτελέσματα. Πάντα αυτά τα λεγόμενα εύκολα παιχνίδια είναι τα πιο επικίνδυνα. Τα καταφέραμε με σταθερά καλή άμυνα, απλά στην αρχή δεν μπήκαν κάποια σουτ. Στο δεύτερο ημίχρονο τα παιδιά μπήκαν αποφασισμένα να πάρουν το ματς. Ο κόσμος -όσοι έρχονται που δεν είναι μικρός αριθμός- πλέον ενισχύει την ομάδα, όταν κολλάει. Ήταν μια πολύ όμορφη και ιστορική βραδιά. Εγώ σκέφτομαι τη Μαδρίτη, αλλά μου έχουν πει να μη μιλάω για αυτά πριν τα προημιτελικά».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0