Μάντζαρης: «Να τους ξαναφέρουμε στο ΣΕΦ»

Μάντζαρης: «Να τους ξαναφέρουμε στο ΣΕΦ»

Στο χέρι του Ολυμπιακού είναι να κερδίσει ξανά τον κόσμο του, όπως δήλωσε ο Βαγγέλης Μάντζαρης μετά τη νίκη επί της Λαμποράλ Κούτσα.

BASKET LEAGUE / ÐËÅÉ ÏÖ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ / PLAY OFF / FINAL / PANATHINAIKOS - OLYMPIAKOS

Η νίκη και η άμυνα του Ολυμπιακού είναι τα στοιχεία που κρατά από τον αγώνα με τη Λαμποράλ Κούτσα ο Βαγγέλης Μάντζαρης, ενώ πρόσθεσε πως όλοι στην ομάδα θέλουν να ανακτήσουν την εμπιστοσύνη του κόσμου.

«Δεν είμαστε στην κατάσταση που θα θέλαμε, αλλά το θέμα είναι να είμαστε καλοί όταν πρέπει, γιατί και πέρσι που αρχίσαμε πολύ καλά τη σεζόν δεν κάναμε τίποτα», τόνισε ο 24χρονος γκαρντ και πρόσθεσε: «Οι μεγάλες ομάδες κερδίζουν από την άμυνα και όσο περνά ο καιρός θα έχουμε περισσότερους αυτοματισμούς στην επίθεση. Χτίζουμε πολύ την άμυνά μας γιατί ξέρουμε ότι τα μεγάλα παιχνίδια και οι τίτλοι κρίνονται από εκεί».

Τέλος, για την παρουσία του κόσμου στο ΣΕΦ, που ήταν μεν μειωμένη αλλά υπήρχε μόνο χειροκρότημα και συμπαράσταση, ανέφερε: «Ξέραμε πως ο κόσμος έχει απογοητευτεί, αλλά όπως τους φέραμε στο γήπεδο με τις επιτυχίες μας, είναι στο χέρι μας να τους ξαναφέρουμε στο ΣΕΦ και να τους κάνουμε περήφανους».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0