ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!!!!!!!

Ευχαριστούμε μάγκες!!!

11258482_839933359410160_3146236060674608846_n

Καλησπέρα αδέρφια μου!!!!Ο Θρύλος χθες δεν έχασε, αλλά το έδωσε μέσα από τα λάθη του και την αστοχία του στις βολές. Σαφώς πιο κουρασμένοι οι ερυθρόλευκοι από τους παίχτες της Ρεάλ, καθώς είχαμε δύσκολο ημιτελικό ενώ εκείνοι πέρασαν αέρας.

Δεν έχω στεναχωρηθεί καθόλου ρε αδέρφια γιατί είδα μια ομάδα να παίζει και Παρασκευή και Κυριακή ενάντια και σε διαιτητές. Είδα κάτι παλικάρια να μην τα παρατάνε δευτερόλεπτο. Είδα ένα κόσμο να είναι στο πλευρό τους συνέχεια. Είδα έναν προπονητή να μην είναι στα χαμένα αλλά να είναι εκεί και να τα δίνει όλα. Αυτή η ομάδα, με έκανε να κλάψω, να καυλώσω και να ανατριχιάζω ταυτόχρονα. Με έκανε να νιώσω μια λέξη που δεν υπάρχει στη ζωή μου. ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ!!! Ναι αδέρφια. ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ!!! Όλους μας έκαναν περήφανους.

Δε θα κάτσω να σταθώ σε λόγια αλλόθρησκων ούτε σε κατηγορίες τους. Δε με αγγίζουν, δε με πιάνουν. Μπροστά σε εσάς,σε εμένα και στην υπερομάδα μας, αυτοί είναι ένα τίποτα. Είμαστε δίπλα στην ομάδα μας και στα εύκολα και στα δύσκολα. Όταν κάθομαι και βλέπω βιντεάκια από θριάμβους μας και κλαίω και χειροκροτάω μόνος μου λες και το ζω εκείνη τη στιγμή και όταν ξανανιώθω εκείνη την απίστευτη ανατριχίλα που μας είχαν χαρίσει σε Πόλη και Λονδίνο, εεε τι να πω άλλο!!!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς θέλω να πω στους παίχτες μας,στον προπονητή μας και στους προέδρους.Ένα μεγάλο μπράβο στον κόσμο που βρισκόταν εκεί,δίπλα στην ομάδα.Του χρόνου δικό μας θα είναι.

Χριστόδουλος Καλλιώρας

Share and Enjoy !

0Shares
0 0