«Πρώτα η πρόκριση»

sloukas

Μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Σλούκας αναφέρθηκε στη νίκη επί της Γαλατασαράι, τονίζοντας πως η ομάδα έχει περιθώρια βελτίωσης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το ματς με τη Γαλατασαράι και το καλό πρόσωπο που δείχνει η ομάδα:

«Ήμασταν προετοιμασμένοι πολύ καλά. Δεν είμαστε ακόμη έτοιμοι, μπορούμε να βελτιωθούμε πάντως. Είναι νωρίς να μιλήσουμε για πρωτιές. Βασικός στόχος είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση. Δεν εφησυχάζεις να δεν τελειώσει το ματς. Όμως ελέγχαμε το παιχνίδι και φάνηκε πως δύσκολα θα χάναμε ακόμη κι όταν μας πλησίαζε ο αντίπαλος. Δεν υπάρχει καμία πίεση από διοίκηση ή προπονητές και αυτό φαίνεται στο γήπεδο ξεκάθαρα».

Για τις διαφορές μεταξύ ελληνικού πρωταθλήματος και Ευρωλίγκας:

«Στην Ελλάδα δεν είναι όπως την Ισπανία βέβαια, αλλά δεν σημαίνει αυτό πως θα υποτιμήσουμε κάποιον αντίπαλο. Είμαστε 15 παίκτες και πρέπει να είμαστε έτοιμοι γιατί κάποιοι στιγμή όλοι θα χρειαστούν».

Για το στόχο της ομάδας στην Ευρώπη:

«Βασικός στόχος είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση ανεξαρτήτως θέσης. Να προκριθούμε κι ας είμαστε πρώτοι, τρίτοι ή τέταρτοι. Δεν έχει σημασία. Αν τα καταφέρουμε ως πρώτοι, ακόμη καλύτερα».

Για τις ομάδες που ξεχωρίζει στη φετινή Ευρωλίγκα:

«Οι ομάδες που συνήθως διεκδικούν τον τίτλο. Η Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο Παναθηναϊκός, η Μακάμπι. Η Ευρωλίγκα είναι αμφίρροπη. Η Ρεάλ είναι σε εξαιρετική κατάσταση αυτήν τη και η Φενέρ αποτελεί ερωτηματικό, αλλά έχει πολύ καλούς παίκτες κι έναν τρομερό προπονητή (σ.σ Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς)».