Περπέρογλου: «Θα πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί»

perperoglou-osfp_1

Δεν θα υποτιμήσει την Ζιελόνα Γκόρα ο Ολυμπιακός, όπως τόνισε ο Περπέρογλου.

Αναλυτικά, μίλησε για:

Την Ζιελόνα Γκόρα: «Το όνομα του αντιπάλου μπορεί να μην λέει πολλά, αλλά εμείς θα πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί. Παίζουμε μέσα στην έδρα μας, ο κόσμος μας θα έρθει να μας δει και δεν πρέπει να υποτιμούμε καμία ομάδα».

Το αν τον φοβίζει κάτι από την αντίπαλο:«Αν είναι κάτι που μας φοβίζει ίσως είναι το άγνωστο, καθώς είναι μία ομάδα που δεν την γνωρίζουμε πολύ καλά. Παίζει πάντα, δίχως άγχος και πίεση και σίγουρα έχει μεγάλο κίνητρο που θα αντιμετωπίσει τους Πρωταθλητές Ευρώπης. Είναι πρωτοεμφανιζόμενοι στην Ευρωλίγκα και έχουν ήδη κάνει μία νίκη απέναντι στη Σιένα. Οι ομάδες αυτές παίζουν ελεύθερο μπάσκετ και πολλές φορές είμαι επικίνδυνο αυτό».

Το αήττητο σερί του Ολυμπιακού: «Κάποια στιγμή θα έρθει και η ήττα, είναι αδύνατο να τελειώσεις μία χρονιά μόνο με νίκες και ξέρουμε πως κάποια στιγμή θα χάσουμε. Αυτό το καλό ρεκόρ λίγη σημασία έχει. Σημασία έχει να παίρνεις τις νίκες που χρειάζεσαι και να παρουσιαστούμε απόλυτα έτοιμοι και σε καλή κατάσταση όταν πρέπει».

Τον Ματ Λοτζέσκι: «Ο Ματ είναι ένας πάρα πολύ καλός παίκτης και έχει δείξει εξαιρετικά δείγματα από την αρχή. Είναι διαφορετικός παίκτης από τον Κώστα, αλλά έχει τα καλά στοιχεία που θέλει ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι του. Έχει τις ικανότητες να βοηθήσει την ομάδα. Είναι ένας παίκτης αρκετά γρήγορος και σίγουρα βοηθάει και εμένα στις προπονήσεις που κάνουμε, ώστε να μπορώ να παίξω ακόμη καλύτερη άμυνα απέναντι σε άλλους αντιπάλους, οι οποίοι είναι επίσης γρήγοροι. Μπορεί να παίξει και στο “2” και αυτό δίνει περισσότερες λύσεις στο ρόστερ».