Παπανικολάου: «Δεν το χορταίνουμε ποτέ»

32089b1f7a85781551a010d171e63c31_L

Διάχυτη ήταν η ικανοποίηση του Κώστα Παπανικολάου από τη δεύτερη συνεχόμενη κατάκτηση της Ευρωλίγκας από τον Ολυμπιακό.

Ο Έλληνας φόργουορντ των «ερυθρόλευκων» μίλησε στην τηλεόραση της «ΕΤ1» μέσα από το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή των Πειραιωτών από το «Ελ. Βενιζέλος» προς το ΣΕΦ και έδωσε το… κλίμα στον Ολυμπιακό.

«Πιστεύω όσες φορές κι αν γίνεις, ποτέ δεν θα το χορτάσεις και κάθε φορά είναι το ίδιο όμορφη. Είναι πολύ όμορφο αυτό που ζούμε και με τον κόσμο που μας περίμενε. Περισσότερη υποδοχή ακολουθεί στο ΣΕΦ», ήταν τα πρώτα του λόγια.

Και συνέχισε για τον αριθμό των οπαδών που περίμενε την αποστολή στον διεθνή αερολιμένα: «Πέρυσι ήταν περισσότερος κόσμος στο αεροδρόμιο. Όπως μας ενημέρωσαν πολλοί δεν μπορούσαν να έρθουν λόγω της βροχής και έχει μαζευτεί πολύ κόσμος στο ΣΕΦ. Για μένα είναι το ίδιο ευχάριστο».

Αναφορικά με την άνοδό του στην οροφή του πούλμαν, απάντησε: «Δεν προχωρούσε το πούλμαν και διαλέξαμε να βγούμε με τον Πέρο γιατί ήταν το γούρι. Και πέρυσι το είχαμε κάνει» και για τον Γιώργο Μπαρτζώκα, σχολίασε: «Ανέβηκε λίγο, αλλά νομίζω ότι δεν είναι και το καλύτερό του».

Τέλος, για το δεύτερο γύρο των εορτασμών, τόνισε: «Στο ΣΕΦ θα φτάσουμε σε κανένα μισάωρο ίσως και λιγότερο. Δεν ξέρω στο ΣΕΦ τι θα γίνεται και τι θα επικρατήσει εκεί».