Μπαρτζώκας: «Νέα δεδομένα, αλλά θα παλέψουμε για τη νίκη»

Ç ÁÍÁ×ÙÑÇÓÇ ÔÏÕ ÏÓÖÐ ÃÉÁ ÔÇÍ ÔÏÕÑÊÉÁ ÏÐÏÕ ÈÁ ÁÍÔÉÌÅÔÙÐÉÓÅÉ ÔÇ  ÌÐÅÓÉÊÔÁÓ ÃÉÁ ÔÏ ÔÏÐ 16 ÔÇÓ EUROLEAGUE

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στα νέα δεδομένα που διαμορφώθηκαν μετά τις τιμωρίες των Μπέγκιτς και Πρίντεζη και εξήγησε πως ο Ολυμπιακός πηγαίνει για τη νίκη στο Μόναχο παρά τις απουσίες.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ: «Διαμορφώθηκε μια καινούργια κατάσταση μετά τα χθεσινοβραδινά νέα και την τιμωρία των παικτών. Για εμάς είναι καλή συγκυρία ότι θα έχουμε τον Καββαδά μαζί μας και περιμένουμε να μας προσφέρει κάποια ποιοτικά λεπτά στο παιχνίδι με την Μπάγερν. Μας απασχολεί η επιβάρυνση που θα έχουν 2-3 παίκτες που έχουν μείνει στις συγκεκριμένες θέσεις και αυτό είναι ένα ζήτημα για εμάς. Σας είπα πως τα νέα δεδομένα διαμορφώνουν μια νέα κατάσταση που δεν ξέρουμε πως θα είναι. Η Μπάγερν θέλει πάρα πολύ τη νίκη, σίγουρα θα είναι ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι και εμείς από τη μεριά μας θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κερδίσουμε».

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΒΒΑΔΑΣ: «Είναι λίγος ο καιρός που είμαι στην ομάδα, δουλεύω σκληρά, προσπαθώ να ενταχθώ στο κλίμα όσο γίνεται πιο γρήγορα και να βοηθήσω σε ό,τι μου ζητάει ο προπονητής μου.  Είναι το υψηλότερο επίπεδο στην Ευρώπη, είναι μεγάλη τιμή να φοράω τη φανέλα του Ολυμπιακού και θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ».

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ: «Ευτυχώς  στην περιφέρεια δεν έχουμε πρόβλημα. Πιστεύω θα βρεθεί λύση. Θα παίξει και ο Βασίλης και θα προσπαθήσουμε να μπει πιο γρήγορα στην ομάδα, θα βοηθήσει και θα τον βοηθήσουμε και εμείς να ενταχθεί πιο γρήγορα και ομαλά. Είμαστε πρώτοι και μαθηματικά, αλλά δεν εφησυχάζουμε. Πάμε στο Μόναχο να κερδίσουμε. Ο Ολυμπιακός πάει παντού για να κερδίσει.  Χρειάζεται συγκέντρωση για 40 λεπτά και πάμε να κερδίσουμε».