Μπαρτζώκας: “Δείξαμε Χαρακτήρα”

975422

Ικανοποιημένος για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Σιένα, μέσα στην Ιταλία, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του μετά το ματς, ο τεχνικός της ομάδας του Πειραιά, Γιώργος Μπαρτζώκας.

«Ήταν ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Όχι τελικός για την πρόκριση, αλλά ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Για εμάς ήταν το βήμα που θέλαμε στο TOP-16. Θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται στην Ευρωλίγκα και αυτό ήταν ένα σημαντικό βήμα που κάναμε. Δεν μπορώ ότι παίξαμε καλά, αλλά παίξαμε σοβαρά.

Είχαμε περίεργες πεντάδες στο ματς καθώς χάσαμε τον Πρίντεζη μια μέρα πριν φύγουμε από την Ελλάδα. Προσπαθήσαμε να προσαρμόσουμε τα σχήματα μας στα δικά τους, παίξαμε με τρία γκαρντ. Προσπαθήσαμε αρκετά και τελικά τα καταφέραμε. Δείξαμε χαρακτήρα για άλλη μια φορά και είμαστε αισιόδοξοι για την πρόκριση μας στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

Ο Σπανούλης είχε κακό πρώτο ημίχρονο», είπε αρχικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας και συμπλήρωσε: «Η Σιένα έπαιξε όλη της την άμυνα επάνω του. Όλη τους η προσοχή ήταν επάνω του. Έπαιξαν ζώνες και ένας επάνω του, έστελναν δεύτερο παίκτη επάνω του.

Ακόμη, όμως, και μια ομάδα να τον σταματήσει για 30 λεπτά, στο τέλος δείχνει προσωπικότητα, χαρακτήρα και κάνει τη διαφορά, είναι τρομερά επικίνδυνος. Μας έδωσε ό,τι ακριβώς χρειαζόμασταν για να πάρουμε τη νίκη. Ήταν ακόμη μια καλή εμφάνιση από αυτόν και πήραμε τη νίκη».

Διαβάστε Περισσότερα: Woop.gr