Τσίτα Τα Γκάζια Για Σιένα!!!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Σιένα το βράδυ της Παρασκευής (8/11, 21:30) στο “Νέλσον Μαντέλα Φόρουμ”, με στόχο την εντέκατη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια τη φετινή σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις.

Τέσσερις νίκες στην Basket League, τρεις στην Ευρωλίγκα, μία στο Κύπελλο, δύο στο Διηπειρωτικό Κύπελλο. Οι Πρωταθλητές Ευρώπης δοκιμάζονται στη Φλωρεντία το βράδυ της Παρασκευής (8/11, 21:30, Δημόσια Τηλεόραση), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της πρώτης φάσης της Ευρωλίγκας.

Ο Βασίλης Σπανούλης πήρε κανονικά μέρος στην τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού επί ιταλικού εδάφους και τέθηκε στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα. Ο Έλληνας τεχνικός άφησε εκτός 12άδας τους Μαυροειδή, Αγραβάνη, Παπαπέτρου και Χριστοδούλου.

Η Σιένα έχει ως έδρα το γήπεδο “Νέλσον Μαντέλα Φόρουμ” στη Φλωρεντία, χωρητικότητας 5.500 θεατών. Η Πρωταθλήτρια Ιταλίας μετράει τρεις ήττες στη φετινή Ευρωλίγκα, αλλά στον Ολυμπιακό σε καμία περίπτωση δεν υποτιμούν την αντίπαλό τους.

Σε ότι αφορά την προϊστορία, η αποψινή αναμέτρηση είναι η 13η των δύο ομάδων, με τους Ιταλούς να έχουν οκτώ νίκες έναντι τεσσάρων των Πειραιωτών.

Μάλιστα, στις έξι συναντήσεις τους στην Ιταλία, η Σιένα έχει τέσσερις νίκες έχοντας ηττηθεί μόνο στα προημιτελικά του 2012 με 82-75 και πέρσι στο Top-16 με 68-67.

Στην Πρώτη Γραμμή_Για Τον Ερυθρό Αστέρα!!!            Red Agent7 Και Στο Facebook…

 

Πηγή: redplanet.gr