«Δεν γίνεται να κυνηγάμε σε όλο το παιχνίδι το σκορ»

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÆÉÅËÏÍÁ ÃÊÏÑÁ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - ZIELONA GORA

Μία ακόμα αγχωτική νίκη για τον Ολυμπιακό στην Euroleague που κυνηγούσε σε όλη τη διάρκεια του ματς τη Ζιέλονα Γκόρα, γεγονός που πρέπει να… αλλάξει σύμφωνα με τον Ματ Λοτζέσκι.

«Δεν είμαστε έτοιμοι ακόμα. Καμιά ομάδα δεν είναι έτοιμη αυτό τον καιρό. Η Ζιέλονα Γκόρα όπως και κάθε τέτοια ομάδα που έρχεται στο ΣΕΦ δεν έχει τίποτα να χάσει και έρχεται να κάνει το παιχνίδι της. Δεν ξέρω αν είμαστε πιο άνετοι στα εντός έδρας παιχνίδια μας. Αυτό όμως… που βρισκόμαστε συνεχώς να κυνηγάμε στο σκορ είναι κάτι που πρέπει να αλλάξει. Πρέπει να δουλέψουμε σε αυτό και να αντιδράσουμε καλύτερα την επόμενη φορά», είπε αρχικά ο Βέλγος και συνέχισε:

«Μας δυσκόλεψε πολύ η ζώνη των Πολωνών, χάσαμε πολλά αμυντικά ριμπάουντ στο πρώτο δεκάλεπτο και η Ζιέλονα έβαλε τα σουτ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα όπως και στο ματς με τον ΠΑΟΚ να κυνηγάμε από την αρχή και αυτό μας δημιούργησε άγχος. Είναι κάτι που πρέπει να διορθωθεί και να εμφανιστούμε καλύτεροι στα επόμενα παιχνίδια. Το σημαντικό είναι να συνεχίσει να βελτιώνεται η ομάδα και σε κάθε στάδιο να εμφανίζεται όλο και καλύτερη».