«Αν μπορούσα, δεν θα διάλεγα Ολυμπιακό»

981668

Ξεχωριστό για τον ίδιο χαρακτήρισε τον ημιτελικό κόντρα στον Ολυμπιακό ο Μίλος Τεόντοσιτς, που παράλληλα υπογράμμισε πως αν ήταν στο χέρι του, δεν θα διάλεγε τους «ερυθρόλευκους» για αντίπαλους στο Λονδίνο.

«Το ματς με τον Ολυμπιακό θα είναι ξεχωριστό για μένα. Πέρασα τέσσερα υπέροχα χρόνια σε αυτή την ομάδα και μετά τον περσινό τελικό ο Ολυμπιακός απέκτησε ακόμη μεγαλύτερη δυναμική. Αν ήταν στο χέρι μου, δεν θα ήθελαν αντιμετωπίσω καθόλου τον Ολυμπιακό στο Final Four, ούτε στον τελικό ούτε στον ημιτελικό», είπε αρχικά ο Μίλος Τεόντοσιτς, μιλώντας σε ρωσική ιστοσελίδα

Όσο για την εικόνα που έχει από τη φετινή ομάδα, ο Σέρβος γκαρντ υπογράμμισε: «Ο Ολυμπιακός δεν έχει αλλάξει πολύ σε σχέση με πέρυσι. Λίγοι μόνο παίκτες δεν είχαν λάβει μέρος στο περσινό Final Four. Λείπει μεν ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, αλλά είναι σαφές πως η φιλοσοφία της ομάδας παραμένει ίδια. Πολλά εξαρτώνται από τον Σπανούλη. Στην επίθεση όλες οι ιδέες έρχονται από αυτόν. Αλλά πρέπει να προσέξουμε και άλλους παίκτες, όπως ο Πρίντεζης, ο Χάινς και ο Λο».

Τέλος, για την προετοιμασία της δικής του ομάδας, o Μίλος Τεόντοσιτς είπε: «Έχουμε πολύ χρόνο για να προετοιμαστούμε για το Final Four. Θα φτάσουμε στο ματς με τον Ολυμπιακό σε καλή φόρμα. Θα προτιμούσα πάντως να έχουμε ένα παραπάνω ματς στα πόδια μας μέχρι τότε. Το παιχνίδι με τη Χίμκι δεν ήταν αρκετό, αλλά δεν πειράζει».