Ανακοίνωση για τα εισιτήρια του Φάιναλ Φορ

O2 eisitiria

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εν όψει της συμμετοχής της ομάδας στο Turkish Airlines Euroleague Final Four 2013 στο Λονδίνο και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων της που επιθυμούν να ταξιδέψουν και να παρακολουθήσουν απο κοντά τις προσπάθειες της ομάδας μας, ανακοινώνει τα εξής:

Όπως κάθε ομάδα του Final Four έτσι και η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, θα παραλάβει 1.000 εισιτήρια. Όπως γίνεται αντιληπτό ο αριθμός αυτός δεν είναι ικανός να καλύψει τα αιτήματα των πολλών φίλων της ομάδας μας εντός και εκτός Ελλάδας, που επιθυμούν να παρακολουθήσουν από κοντά τους αγώνες. Παρόλα αυτά, γίνονται προσπάθειες για την εξασφάλιση και άλλων εισιτηρίων.

Για την εξυπηρέτηση όλων των φίλων της ομάδας, η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, όπως σε κάθε Final Four θα ακολουθήσει την ίδια διαδικασία κατανομής και διανομής των εισιτηρίων, με σκοπό την όσο το δυνατό καλύτερη και δικαιότερη κατανομή και διάθεση των εισιτηρίων στους ενδιαφερόμενους. Επιπλέον, αυτή τη φορά δικαίωμα υποβολής αίτησης αγοράς εισιτηρίου θα έχουν και φίλαθλοι που δεν κατέχουν εισιτηρίο διαρκείας. Στο πλαίσιο αυτό ανακοινώνονται τα εξής:

•    Δυνατότητα για αγορά εισιτηρίου θα έχουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι φίλαθλοι του Ολυμπιακού στην Ελλάδα και το εξωτερικό, με προτεραιότητα όμως στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας της φετινής περιόδου 2012-2013, για τους οποίους θα ακολουθηθεί η διαδικασία των προηγούμενων Final Fours.
•    Κάθε ενδιαφερόμενος δικαιούται να προμηθευτεί, μέσω αγοράς, 1 (ένα) εισιτήριο για το Turkish Airlines Euroleague Final Four 2013 στο Λονδίνο.
•    Κάθε ενδιαφερόμενος θα πρέπει να καταθέσει μια Αίτηση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Αγοράς Εισιτηρίου για το Turkish Airlines Euroleague Final Four 2013. Την αίτηση μπορεί να την προμηθευτεί μέσω της ηλεκτρονικής ιστοσελίδας της ΚΑΕ – www.olympiacosbc.gr ή/και απο τα γραφεία της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Στην αίτηση θα πρέπει οπωσδήποτε να δηλώνεται και ο αριθμός της πιστωτικής κάρτας του ενδιαφερόμενου μέσω της οποίας θα πραγματοποιηθεί η σχετική χρέωση, μόλις γίνει η κατανομή του εισιτηρίου. Αιτήσεις που θα σταλούν χωρίς αριθμό πιστωτικής κάρτας, δεν θα είναι έγκυρες.
•    Στην αίτηση επίσης, δηλώνεται η επιθυμή κατηγορία εισιτηρίου για τον κάθε ενδιαφερόμενο καθώς και η σειρά προτίμησης (1 για την πρώτη επιλογή – 3 για την τελευταία) με βάση την οποία θα πραγματοποιηθεί αυτόματα η κατανομή του διαθέσιμου εισιτηρίου και αντίστοιχα η χρέωση στην πιστωτική κάρτα. Στην περίπτωση που ο ενδιαφερόμενος επιθυμεί μόνο μια συγκεκριμένη κατηγορία εισιτηρίου, συμπληρώνει μόνο το αντίστοιχο κουτάκι.
•    Στην περίπτωση που οι αιτήσεις για την εκδήλωση ενδιαφέροντος για αγορά εισιτηρίων ξεπεράσουν τα διαθέσιμα προς το κοινό εισιτήρια (αφού εξαιρεθούν οι ανάγκες της ΚΑΕ, Χορηγοί, κ.λπ.) τότε τα διαθέσιμα εισιτήρια θα κατανεμηθούν με βάση τα παρακάτω κριτήρια του κατόχου εισιτηρίου διαρκείας:

1.    Κάθε κάτοχος θέσης Court Seat (Central & Baseline) δικαιούται ένα εισιτήριο.
2.    Κάθε κάτοχος θέσης VIP δικαιούται ένα εισιτήριο.
3.    Κάθε κάτοχος θέσης Executive A & B δικαιούται ένα εισιτήριο, με προτεραιότητα των παλαιότερων κατόχων φυσικά να υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια μετά και την κατανομή των ανώτερων κατηγοριών.
4.    Κάθε κάτοχος των υπόλοιπων κατηγοριών εισιτηρίων διαρκείας δικαιούται ένα εισιτήριο.

Προτεραιότητα σε κάθε κατανομή θα έχουν οι παλαιότεροι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας.

Η κατανομή εισιτηρίων σε φιλάθλους που δεν είναι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας, θα πραγματοποιηθεί μόλις ικανοποιηθούν όσοι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείων έχουν υποβάλλει αίτηση και στην περίπτωση που υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια. Η κατανομή στους μη κατόχους εισιτηρίων διαρκείας θα πραγματοποιηθεί με βασικά κριτήρια την χρονική στιγμή υποβολής της αίτησης (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας) και τον συνδυασμό διαθέσιμων και επιθυμητών κατηγοριών εισιτηρίων απο τον ενδιαφερόμενο, με βάση τις πληροφορίες που θα αναγράφονται στην αίτηση που θα υποβάλλει.
•    Η αίτηση μπορεί να συμπληρωθεί και να αποσταλλεί μέσω των παρακάτω τρόπων:

1.    Ηλεκτρονικά, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ www.olympiacosbc.gr.
2.    Με εκτύπωση και αποστολή μέσω fax στο 210 4527601.
3.    Με αποστολή στο email [email protected] με την ένδειξη Αίτηση Αγοράς Εισιτηρίου Λονδίνο 2013.
4.    Αυτοπροσώπως στα γραφεία της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο ΣΕΦ απο την Δευτέρα 29/4/2013 στις 10.00 ώς και την Τρίτη 30/4/2013 στις 18.00.
5.    Τηλεφωνικά μέσω συνομιλίας με τους εκπροσώπους της Δ/νσης Εισιτηρίων της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στα τηλ. 210 4527471, 210 4527473, 210 4527474.

•    Η περίοδος κατάθεσης των αιτήσεων ξεκινάει το Σάββατο 27/04/2013 (ηλεκτρονικά και μέσω fax) και θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 30/04/2013 στις 18:00 για όλες τις αιτήσεις. Απο την Τετάρτη 1/5/2013 θα αρχίσουν να ενημερώνονται οι δικαιούχοι των εισιτηρίων ώστε να προγραμματίσουν το ταξίδι τους.
•    Όλοι οι ενδιαφερόμενοι στους οποίους τελικά θα δοθεί εισιτήριο, είναι υποχρεωμένοι να μας δηλώσουν το ταξιδιωτικό τους πρόγραμμα (ημερομηνίες αναχώρησης και επιστροφής, αριθμούς πτήσεων, ώρες πτήσεων, ξενοδοχεία διαμονής).

Share and Enjoy !

0Shares
0 0