Στη Ρωσία για την Κουμπάν ο Ντιλέινι!

Στη Ρωσία για την Κουμπάν ο Ντιλέινι!

Οριστικά χάθηκε για τον Ολυμπιακό ο Μάλκολμ Ντιλέινι, καθώς σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Eurohoops.net» ο Αμερικανός γκαρντ έδωσε τα χέρια με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν για διετές συμβόλαιο συνεργασίας!

234345
Παρελθόν αποτελούν και οι λιγοστές ελπίδες που είχε ο Ολυμπιακός για το «ναι» από τον Μάλκολμ Ντιλέινι! Όπως αποκάλυψε η ιστοσελίδα «Eurohoops.net», ο Αμερικανός γκαρντ συμφώνησε με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν και θα συνεχίσει την καριέρα του στο ρωσικό πρωτάθλημα για τα επόμενα δύο χρόνια, ανεβάζοντας τον τραπεζικό του λογαριασμό κατά 2,5 εκατ. δολάρια.

Ο Ολυμπιακός περίμενε μέρες μία απάντηση από τον Μάλκολμ Ντιλέινι, ο οποίος αυτή τη στιγμή είναι στις ΗΠΑ και κάνει διακοπές, προσφέροντάς του διετές συμβόλαιο με συνολικές απολαβές κοντά στα 1,6-1,7 εκατ. δολάρια, αλλά όπως είχε γράψει το www.sport-fm.gr είχε παράλληλα και πρόταση από… Κουμπάν μεριά.

Όμως, εκείνη δεν ερχόταν και προφανώς ο Αμερικανός -από τη στιγμή που δεν βρήκε κάποιο συμβόλαιο στο NBA- έψαχνε με βάση τα χρήματα τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και όπως όλα δείχνουν αυτός θα είναι η ρωσική ομάδα, που θα συμμετέχει στο Eurocup την επόμενη σεζόν.