Σφαιρόπουλος: “Να δούμε τα κενά ώστε να μην επαναληφθούν”

Ο κόουτς Σφαιρόπουλος μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ, τονίζοντας πως η ομάδα θα πρέπει να παρουσιάζεται πανέτοιμη σε όλα τα παιχνίδια. “Να δούμε τα κενά ώστε να μην επαναληφθούν σχολίασε, ενώ τόνισε πως “οι παίκτες προσπάθησαν αλλά δεν ήταν όσο αποτελεσματικοί έπρεπε”. Τι είπε για Τσαϊρέλη.

10984459_1583368541898816_7505451749336818498_n

Αρχικά είπε τα εξής: “Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ ανεβασμένη ομάδα μετά την έλευση του κόουτς Σάκοτα και την προσθήκη ποιοτικών και έμπειρων παικτών. Δεν είχαμε τη συγκέντρωση που έπρεπε για ένα τέτοιο παιχνίδι και μόνο κατά διαστήματα παίξαμε όπως έπρεπε. Ένα καλό ξεκίνημα ήταν η αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, αμυντικά κι επιθετικά. Καθοριστική ήταν και η τελευταία περίοδος όπου δεχτήκαμε μόνο 15 πόντους. Πρέπει να είμαστε πιο έτοιμοι για όλα τα παιχνίδια. Κρατάμε τη νίκη που είναι σημαντική.  Τα ποσοστά μας και οι ασίστ είναι καλές, η αξιολόγησή μας είναι υψηλή, αλλά ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι γιατί η ΑΕΚ ήταν πολύ καλά προετοιμασμένη και μας δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα ο Μπονσού.

 

Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ και τον κόουτς Σάκοτα για την προσπάθεια που κάνουν. Εμείς πρέπει να δούμε τα κενά που είχαμε για να μην επαναληφθούν. Δεν είναι εύκολο να έχει 40 λεπτά συγκέντρωση. Δεν μπορώ να πω ότι δεν προσπάθησαν οι παίκτες. Προσπάθησαν, αλλά δεν ήταν όσο αποτελεσματικοί έπρεπε”.

 

Ερωτηθείς αν τον προβληματίζουν οι πολλοί πόντοι στο λόου ποστ, απάντησε: “Όχι, δεν με προβληματίζει, γιατί όταν κάνουμε αυτά που πρέπει στην άμυνα, δεν έχουμε πρόβλημα στο λόου ποστ. Σήμερα δεν κάναμε αυτό που έπρεπε”.

 

Για το πότε θα αρχίσει να παίζει ο Τσαϊρέλης είπε: “Δεν θέλαμε να αλλάξουμε την ομάδα σε σχέση με Ελλάδα και Ευρώπη. Θα άλλαζαν έτσι οι συσχετισμοί. Εμείς έχουμε εμπιστοσύνη στο υλικό μας. Η προσθήκη του Τσαϊρέλη έγινε γιατί είναι ένας Έλληνας διεθνής παίκτης, που μπορεί να δώσει λύσεις στο 4 και στο 5 και μπορεί να θωρακίσει τη φροντ λάιν μας. Βρήκαμε μετά από πολυήμερες διαπραγματεύσεις τη συμφωνία και εντάξαμε έναν ακόμη διεθνή. Ένας στόχος μας αυτή την περίοδο είναι να τον ενσωματώσουμε όσο πιο γρήγορα στην ομάδα και ανάλογα θα κρίνουμε πότε είναι έτοιμος να μας βοηθήσει”.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0