Σφαιρόπουλος: “Η νίκη αφιερωμένη στα θύματα της Θύρας 7”

Στη συνέντευξη Τύπου ο κόουτς Σφαιρόπουλος αφιέρωσε τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Νέας Κηφισιάς στα αδικοχαμένα θύματα της Θύρας 7. Είναι ένα παιδί που δίνει τη δική του μάχη και πρέπει να γίνει παράδειγμα για όλους”, είπε για τον νεαρό Σπύρο.

ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÊÇÖÉÓÉÁ (BASKET LEAGUE 2014-2015)

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου στο ΣΕΦ ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος, ο οποίος αφιέρωσε τη νίκη επί της Νέας Κηφισιάς στα θύματα της Θύρας 7.

Συγκεκριμένα, είπε τα εξής: “Έπρεπε να δείξουμε ένα βαθμό ετοιμότητας μετά από ένα δύσκολο παιχνίδι στο οποίο δώσαμε μεγάλα ψυχικά αποθέματα. Δείξαμε αρκετά καλή συγκέντρωση από την αρχή, επιβάλαμε το ρυθμό, πήραμε ένα ελαφρύ προβάδισμα και με την καλή άμυνα της τρίτης περιόδου κυρίως το προβάδισμα έγινε αρκετά μεγαλύτερο.

 

Είχαμε κάποια κενά διαστήματα κι αυτό είναι ένα κομμάτι που θα δούμε, αλλά η επικράτηση επί ενός καλά οργανωμένου αντιπάλου ήταν αρκετά καλά. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας. Τώρα μένει να ξεκουραστούμε και να ετοιμαστούμε για το ματς με τη Νίζνι”.

 

Για τα θύματα της Θύρας 7 ο Έλληνας κόουτς είπε: “Αφιερώνουμε τη νίκη στα θύματα της Θύρας 7, που σαν σήμερα πριν από 34 χρόνια έχασαν τη ζωή τους για την ομάδα μας”.

 

Για τη συμμετοχή του δεκάχρονου Σπύρου Καββαδά στην ομάδα, που έκανε πραγματικότητα το όνειρό του με τη βοήθεια του Make a Wish, είπε: “Δείξαμε το κοινωνικό μας πρόσωπο. Είναι ένα παιδί που δίνει τη δική του μάχη και πρέπει να γίνει παράδειγμα για όλους. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός και όλοι όσοι απαρτίζουν την ομάδα δείξαμε την ευαισθησία μας και του χαρίσαμε κάποιες στιγμές χαράς”.

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0