Σφαιρόπουλος: “ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ, ΑΛΛΑ Η ΔΙΑΘΕΣΗ”

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είδε τους παίκτες του να αποδίδουν στο παρκέ το μπάσκετ που θέλει σε όλη την διάρκεια του πρώτου προημιτελικού με τον Άρη και δεν θα μπορούσε παρά να είναι ικανοποιημένος, ζητώντας από την ομάδα να κρατήσει τα ίδια επίπεδα ποιότητας σε ολόκληρη την σειρά.

11206042_1621426091426394_6791090774336439014_n

“Ξεκινήσαμε την ημιτελική σειρά με μεγάλη συγκέντρωση και έτσι όπως πρέπει να διαχειριστούμε ένα αγώνα πλέι οφ. Ξέραμε πως ο Άρης είναι πολύ σοβαρή ομάδα, που γνωρίζει τι επιδιώκει και σε ποια σημεία θα χτυπήσει. Τους βγάλαμε από το πλάνο τους και τον ρυθμό μας. Πιο σημαντική και από τη νίκη, είναι η προσήλωση που έδειξαν οι παίκτες μου και η διάρκεια που είχαν στο παιχνίδι. Όλοι όσοι αγωνίστηκαν, έδειξαν τον καλύτερό τους εαυτό. Όλοι ήταν μέσα στο πνεύμα της ομάδας, στον απόλυτο βαθμό. Κρατάμε το 1-0 και η διαφορά δεν έχει καμία σχέση. Μετράνε μόνο οι νίκες. Αυτό που έχουμε να κάνουμε, είναι να συνεχίσουμε με την ίδια διάθεση, Κάναμε κάποια λάθη χωρίς πίεση κι αυτό είναι ένα στοιχείο που θέλω να το διορθώσουμε στο άμεσο μέλλον. Αυτό χωράει βελτίωση”.

Ο Μπράιαντ Ντάνστον που πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, δήλωσε: “Ήταν σημαντικό να παίξουμε με τον τρόπο μας. Σεβόμαστε τον Άρη και για αυτό από το ξεκίνημα θέλαμε να τους δείξουμε πως θέλουμε την νίκη. Κάναμε το πρώτο βήμα και στόχος είναι στο επόμενο ματς να παίξουμε ακόμα καλύτερα και να βελτιώσουμε ό,τι δεν κάναμε σωστά απόψε”.

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0