Σφαιρόπουλος: “Ανεξάρτητα από τη διαφορά, θέλω την ίδια προσήλωση”

“Ανεξάρτητα από τη διαφορά, θέλω την ίδια προσήλωση”, επεσήμανε ο κόουτς Σφαιρόπουλος στη συνέντευξη Τύπου στη Νέα Σμύρνη, μιλώντας για τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Πανιωνίου.

ÓÖÁÉÑÏÐÏÕËÏÓ ËÏÔÆÅÓÊÉ  ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ  SFEROPOULOS LOJESKI PANIONIOS - OLYMPIAKOS (BASKET LEAGUE 2014-2015)

Συγκεκριμένα, είπε τα εξής: ““Ξέραμε ότι έχουμε πολύ δύσκολη αποστολή σήμερα, γιατί η ομάδα του Πανιωνίου έχει ενισχυθεί και έχει αλλάξει εικόνα, στα τελευταία ματς, ιδιαίτερα στη Νέα Σμύρνη όπου πρέπει να είσαι πολύ συγκεντρωμένος, για να παίξεις καλό παιχνίδι. Από την αρχή του ματς, αναγκάσαμε τους αντιπάλους μας να βρίσκουν δύσκολα διέξοδο προς το καλάθι μας. Σκόραραν με μεγάλη δυσκολία κι έτσι ξεφύγαμε σιγά-σιγά στο σκορ.

 

Τα έξι λάθη της πρώτης περιόδου είναι πολλά, για το διάστημα αυτό. Στη β’ περίοδο μπήκαμε καλύτερα, είχαμε καλύτερο ρυθμό στην επίθεση και ανέβηκε η διαφορά. Γενικά, ελέγξαμε το ματς. Περιμέναμε πως ο Πανιώνιος θα αντιδράσει και θα παίξει πιο καλά στην επίθεση.

 

Εκτός από την αρχή της τέταρτης περιόδου, όταν χάσαμε κάποια ελεύθερα σουτ και φάγαμε εύκολους πόντους στο τρανζίσιον, ήμασταν συγκεντρωμένοι σε αυτά που έπρεπε να κάνουμε.

 

Στο τελευταίο πεντάλεπτο, μπήκαμε με το σωστό τρόπο. Συγκεντρωθήκαμε και βρήκαμε τον τρόπο να κλείσουμε το ματς με θετικό πρόσημο. Συγχαρητήρια στον Βαγγέλη και τον Πανιώνιο, για την πορεία και καλή συνέχεια”.

 

Για την πίεση του Ολυμπιακού στην άμυνα, ανεξάρτητα από τη διαφορά, δήλωσε: “Αυτό θέλουμε να επιτύχουμε, σιγά-σιγά, από παιχνίδι σε παιχνίδι. Ανεξάρτητα από τη διαφορά, πρέπει να παίζεις πάντα με την ίδια προσήλωση σε αυτά που σχεδιάζεις. Με αυτόν τον τρόπο λοιπόν, πρέπει να παίζουμε. Σε γενικές γραμμές, η άμυνα ήταν καλή και αυτό είναι πάντα που θέλουμε να έχουμε ως στάνταρ. Η επίθεση είναι και θέμα ημέρας. Σίγουρα θέλουμε καλύτερους αυτοματισμούς. Οι 24 ασίστ που είχαμε είναι καλό νούμερο και σε συνάρτηση με τα λάθη, φαίνεται πως είμαστε σε καλό δρόμο”.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0