Ολυμπιακός: Πρόταση σε ΜακΚόλουμ, παίζει ακόμα του Χίκμαν

Ολυμπιακός: Πρόταση σε ΜακΚόλουμ, παίζει ακόμα του Χίκμαν

Ο Ολυμπιακός έκανε μία δυναμική κίνηση για να συμφωνήσει με τον Έρικ ΜακΚόλουμ ενώ παράλληλα περιμένει την εξέλιξη στην πρόταση που έχει καταθέσει στον Ρίκι Χίκμαν.

Ο πρώτος σκόρερ της Basket League το 2014 με τον Πανιώνιο και στο Eurocup με τη Γαλατά σκέφτεται σοβαρά την πρόταση που του έκανε ο Ολυμπιακός για συμβόλαιο διάρκειας 1+1, όχι μόνο λόγω του μεγάλου ονόματος της ομάδας αλλά και επειδή έχει συνεργαστεί με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο και τον εκτιμάει αφάνταστα: “Με είχε βοηθήσει πολύ στην εξέλιξη του παιχνιδιού μου και στην καταξίωση μου ως νέου παίκτη”, έχει δηλώσει πρόσφατα στο Eurohoops.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, το θέμα βρίσκεται σε εξέλιξη και μέσα στις επόμενες δύο-τρεις μέρες θα υπάρξουν νέα. Ο ΜακΚόλουμ έχει πρόταση για διετές συμβόλαιο από τη Μάλαγα και ένα συμβόλαιο αξίας 2εκ. δολαρίων να τον περιμένει στην Κίνα.

Ο Ολυμπιακός έκανε κίνηση στον ΜακΚόλουμ βλέποντας πως υπάρχει μία προοπτική την ίδια ώρα που ο Χίκμαν δεν έχει απαντήσει και η Μπάμπεργκ που τον διεκδικεί αύξησε την προσφορά της και του προσφέρει μάλιστα κλειστό διετές συμβόλαιο.

Πηγή : http://www.eurohoops.net/el/euroleague-el-2/478088/olimpiakos-protasi-se-makkoloum-pezi-akoma-tou-chikman/