«Μοναδικές στιγμές και δώρα» από την ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

«Μοναδικές στιγμές και δώρα» από την ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αφιερωμένος στους μικρούς φίλους του Ολυμπιακού θα είναι ο αγώνας με τον Κολοσσό, όπως ανακοίνωσε η πειραϊκή ΚΑΕ.

kae olympiakos

Στους μικρούς οπαδούς του Θρύλου θα είναι αφιερωμένος ο κυριακάτικος αγώνας των «ερυθρόλευκων» με τον Κολοσσό Ρόδου για την τρίτη αγωνιστική της Α1, όπως ανακοίνωσε η πειραϊκή ΚΑΕ.

Αναλυτικά:

«Μοναδικές στιγμές και δώρα για τους μικρούς φίλους του Ολυμπιακού!!

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει ότι ο αγώνας με τον Κολοσσό Ρόδου τη Κυριακή 26 Οκτωβρίου στις 12:30 θα είναι αφιερωμένος στους μικρούς φίλους της ομάδας μας, μέσα από μια σειρά εκδηλώσεων και προσφορών!

Πιο συγκεκριμένα:

– 100 μπάλες του Ολυμπιακού με τον Θρυλέων θα μοιραστούν ώς δώρο στα 100 πρώτα παιδιά που θα εισέλθουν στο γήπεδο απο τις θύρες 3, 7 και VIP.

– Ο Θρυλέων θα βρίσκεται απο τις 11.45 ώς τις 12.20 δίπλα απο την μπουτίk της θύρας 7 και θα περιμένει όλους τους μικρούς φίλους να φωτογραφηθούν μαζί του.

– Στο ίδιο σημείο θα βρίσκεται μια φωτογραφία της ομάδας του Ολυμπιακού σε φυσικό μέγεθος, όπου ο κάθε φίλαθλος θα μπορεί έστω και για λίγο, να νιώσει μέλος της ομάδας!

– Δύο τυχεροί μικροί φίλοι οι οποίοι θα έχουν προμηθευτεί την «τυχερή μπάλα» νωρίτερα, θα πάρουν μέρος στον διαγωνισμό του ημιχρόνου, μέσα στο παρκέ και ο νικητής θα δει τον αγαπημένο του παίκτη να υπογράφει την μπάλα του αμέσως μετά την λήξη του αγώνα μπροστά σε όλους τους φιλάθλους!

– Τέλος, σε όλα τα παιδικά είδη και στα είδη ρουχισμού σε παιδικά νούμερα θα υπάρχει έκπτωση 20% απο τις μπουτίκ στις θύρες 7 και στην Θύρα VIP.

Σας περιμένουμε την Κυριακή πρωί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας»

Share and Enjoy !

0Shares
0 0