Μενσά-Μπονσού : «Να σηκώσω το ευρωπαϊκό»

Μενσά-Μπονσού : «Να σηκώσω το ευρωπαϊκό»

Παίκτη του Ολυμπιακού αποτελεί εδώ και μερικές ημέρες ο Ποπς Μενσά-Μπονσού, ο οποίος έφτασε στη χώρα μας το μεσημέρι της Τετάρτης.

6

Ο Άγγλος σέντερ, ο οποίος θα περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και θα διευθετήσει κάποιες μικρές λεπτομέρειες, φάνηκε ιδιαίτερα ενθουσιασμένος που θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Ολυμπιακού.

«Είμαι χαρούμενος που ήρθα στον Ολυμπιακό. Όταν άκουσα για την πρόταση δεν το περίμενα. Έχω αγωνιστεί σε τέτοιο επίπεδο με την ΤΣΣΚΑ, όταν είχα πάει στο Final 4 και ελπίζω να σηκώσω το ευρωπαϊκό με τον Ολυμπιακό», ανέφερε αρχικά ο Άγγλος, για να απαντήσει σε ερώτηση που είχε σχέση με το επεισόδιο με τον Πρίντεζη στον αγώνα με τη Γαλατά.

«Δεν είμαι τέτοιος παίκτης, 30 δευτερόλεπτα μετά το είχα ξεχάσει. Αυτόν, μάλιστα, θα βρω πρώτα για να χαιρετίσω».

Όσον αφορά για την αντιπαλότητα με τον Παναθηναϊκό, καθώς έρχεται από μία ομάδα που γνωρίζει τι εστί αυτή η λέξη, αφού Γαλατά και Φενέρ είναι «αιώνιοι» αντίπαλοι, ο Μπονσού, είπε. «Γνωρίζω για την ατμόσφαιρα που υπάρχει, αν και εδώ είναι πιο φανατισμένη. Ανυπομονώ πώς και πώς για αυτά τα παιχνίδια».

Όσον αφορά στους Σπανούλη και Ντάνστον που θα βρει στον Ολυμπιακό, ο σέντερ δήλωσε. «Είναι ποιοτικοί και καλοί παίκτες. Θέλω να παίξω μαζί τους, αφού είναι πάρα πολύ σπουδαίοι».

Τέλος, στέλνοντας το μήνυμά του στους οπαδούς του Θρύλου, κατέληξε. «Θα δώσω ό,τι μπορώ για την ομάδα και θέλω να δείξω πως άξιζα αυτή την ευκαιρία που μου δίνει ο Ολυμπιακός».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0