Ματ Λοτζέσκι : «Τα πάντα για το πρωτάθλημα»

Ματ Λοτζέσκι : «Τα πάντα για το πρωτάθλημα»

bbeec_1104510

Ματ Λοτζέσκι : «Τα πάντα για το πρωτάθλημα»

Μετά από τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από την Ευρωλίγκα, πλέον ο στόχος που έχει απομείνει για τους «ερυθρόλευκους» είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας. Με τον Αμερικανό του Θρύλου, Ματ Λοτζέσκι, σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ εν όψει του ματς με τη Νέα Κηφισιά, να τονίζει ότι η ομάδα θα κάνει τα πάντα για να κατακτήσει τον τίτλο.

«Δεν είναι εύκολο, αλλά πρέπει. Όλοι καταλαβαίνουν ότι δεν είναι εύκολο να αφήσουμε πίσω μας το τέλος της Ευρωλίγκας, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά. Έχουμε μπροστά μας έναν εξίσου μεγάλο στόχο που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και θα κάνουμε τα πάντα για να το καταφέρουμε.

Τα δυο παιχνίδια που έχουμε ως το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος δεν έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι αδιάφορα. Η Κηφισιά είναι μια ομάδα που έχει κάνει εξαιρετική πορεία φέτος στο πρωτάθλημα και μια νίκη απέναντι σε μας θα είναι τεράστια υπόθεση γι’ αυτούς.

Ξέρουν ότι είμαστε κουρασμένοι από τα συνεχόμενα παιχνίδια και σίγουρα ξέρουν ότι μπορεί να είμαστε και απογοητευμένοι από τον αποκλεισμό, αλλά δουλειά μας είναι να μη δείξουμε τίποτα από τα δυο πάνω στο παρκέ».