Ματ Λοτζέσκι : «Ας σφυρίζουν ό,τι θέλουν»

Ματ Λοτζέσκι : «Ας σφυρίζουν ό,τι θέλουν»

Στον «ΓΑΥΡΟ» μίλησε ο Ματ Λοτζέσκι, που αναφέρθηκε τόσο στο 1-0 που έκανε ο Ολυμπιακός την Κυριακή, όσο και στο δεύτερο παιχνίδι που θα γίνει αύριο στο ΟΑΚΑ.

lotzeski

Ο Αμερικανός σημείωσε από εκεί και πέρα, πως ό,τι και να σφυρίζουν οι διαιτητές, ο Ολυμπιακός θα πρέπει να μένει πιστός στο πλάνο του, προκειμένου να φτάσει στη νίκη, αποτέλεσμα που θέλει να δει την Τετάρτη στο Μαρούσι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον «ΓΑΥΡΟ» για:

-τη νίκη στον πρώτο τελικό: «Ξέραμε πως θα έρθουν για να παλέψουν στην έδρα μας. Πιστεύω πως μετά το πρώτο ημίχρονο αντιδράσαμε σωστά και δώσαμε όλες μας τις δυνάμεις για να κάνουμε το 1-0. Ο κόσμος μας έδωσε ενέργεια και μάλλον παρασυρθήκαμε στο ξεκίνημα, ήμασταν νευρικοί και περισσότερο ενθουσιώδεις από ό,τι έπρεπε. Στη συνέχεια ηρεμήσαμε και πετύχαμε τα σουτ που συνήθως πετυχαίνουμε. Μας έμειναν δύο νίκες ακόμη».

-τον παράγοντα διαιτησία: «Δεν νομίζω ότι επηρεαστήκαμε από τα σφυρίγματα των διαιτητών. Ας σφυρίξουν ό,τι θέλουν, εμείς οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας. Δεν γίνεται, εξάλλου, να αλλάξουμε εμείς αυτό που θα σφυρίξουν. Το σημαντικό είναι να μηΝ χάνεις την ψυχραιμία σου με αυτά που θα σφυρίξουν».

-τη βραδιά του Σπανούλη: «Δεν τον ενδιαφέρει πώς θα παίξει ο ίδιος, αλλά όλη η ομάδα. Γι’ αυτό, όταν δεν θα παίξει καλά, το θέμα είναι να βγουν μπροστά τα άλλα παιδιά γι’ αυτόν, όπως συνέβη στον πρώτο τελικό».

-την ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ: «Πάντα λατρεύουμε να έχουμε ένα γεμάτο ΣΕΦ και μια ωραία ατμόσφαιρα, καθώς σου δίνει ενέργεια στο παιχνίδι σου».

-τον δεύτερο τελικό, την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ: «Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι, να υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλο και όποιον παίζει ανά πάσα στιγμή. Το σημαντικό είναι να νιώθεις έτοιμος, πνευματικά και σωματικά, για να νικήσει ο Ολυμπιακός, είτε παίζεις πολύ είτε όχι. Οφείλουμε να είμαστε ακόμη καλύτεροι, ειδικά στο αμυντικό κομμάτι, γιατί στο ΟΑΚΑ η μάχη θα είναι ακόμη πιο σκληρή. Είναι καλοί στην έδρα τους, ειδικά στα play offs και πέρσι κερδίσαμε εκεί μέσα για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0