Λοτζέσκι: «Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση»

Λοτζέσκι: «Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση»

Αισιόδοξος για τους τελικούς της Α1 βασιζόμενος στην καλή κατάσταση του Ολυμπιακού δήλωσε ο Ματ Λοτζέσκι. «Θα είναι σκληροί οι αγώνες με τον Παναθηναϊκό», τόνισε.

BASKET LEAGUE / ÐËÅÉ ÏÖ / ÏÓÖÐ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ / PLAY OFF / OLYMPIAKOS - PANIONIOS

Ο Ολυμπιακός δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση λίγο πριν τους τελικούς της Α1. Τη Δευτέρα έχει την ευκαιρία να κάνει το 3-0 στη Νέα Σμύρνη απέναντι στον Πανιώνιο και εν συνεχεία θα αφοσιωθεί στους τελικούς, όπου όλα δείχνουν πως θα βρει στο δρόμο του τον Παναθηναϊκό. Ο Ματ Λοτζέσκι δεν έκρυψε την αισιοδοξία του, αν και αναγνωρίζει πως θα είναι μια σκληρή σειρά με έπαθλο τον τίτλο.Αναλυτικά, ο Ματ Λοτζέσκι μίλησε στον «Γαύρο» για: 

-την αγωνιστική κατάσταση του Ολυμπιακού: «Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Το δείξαμε με τον Άρη και το δείχνουμε με τον Πανιώνιο. Εμείς είχαμε δύο εύκολες επικρατήσεις, ενώ ο Παναθηναϊκός δύο δύσκολα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ. Πιστεύω όμως πως οι μεταξύ μας αναμετρήσεις στους τελικούς θα είναι εντελώς διαφορετικά ματς. Θα είναι οι τελικοί κι εμείς θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τη σειρά. Δεν πρόκειται να παίξει ρόλο η κόπωση από τα δύσκολα παιχνίδια του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ. Θα είναι το ίδιο κομβικοί οι τελικοί ανεξάρτητα από την κόπωση. Είναι καλό πως εμείς παίζουμε καλά, αλλά όπως όλοι ξέρουμε πως οι αναμετρήσεις του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκού είναι σκληρά παιχνίδια».

-το τρίτο ματς της σειράς στη Νέα Σμύρνη: «Θα είναι σίγουρα δύσκολα για μας στη Νέα Σμύρνη. Δεν είναι και το πιο κατάλληλο μέρος να παίζεις και από ό,τι νομίζω θα είναι πιο δύσκολο να πιάσουμε αυτή την απόδοση στην επίθεση. Οπότε θα επικεντρωθούμε στην άμυνά μας και με αυτόν τον τρόπο θα προσπαθήσουμε να βγούμε μπροστά. Να τρέξουμε στον αιφνιδιασμό και να βάλουμε όσο το δυνατόν περισσότερα καλάθια».

-το φορμάρισμα του Στράτου Περπέρογλου: «Είναι πολύ ευχάριστο το γεγονός ότι ο Στράτος είναι σε καλή κατάσταση. Τον έχουμε ανάγκη και το ότι είναι σε φόρμα είναι κάτι πολύ θετικό για τον Ολυμπιακό. Είναι δύσκολο να επανέλθει κάποιος τόσο γρήγορα μετά από αποχή σαν του Στράτου σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα και ο ίδιος τα πάει αρκετά καλά και βρίσκει ρυθμό».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0