ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Δικαστική η παραμονή Παναθηναϊκού στην Α1»

ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Δικαστική η παραμονή Παναθηναϊκού στην Α1»

Για «δικαστική» παραμονή του Παναθηναϊκού στην Α1 και επιστροφή του πραγματικού ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, Δ. Γιαννακόπουλου, κάνει λόγο η ΚΑΕ Ολυμπιακός μετά την απόφαση του Εφετείου για την υπόθεση της ΕΕΑ.

kae_olympiacos

Οι «ερυθρόλευκοι» κάνουν λόγο για δικαστική» παραμονή του Παναθηναϊκού στο Πρωτάθλημα Α1 Ανδρών (υπονοώντας προφανώς πως από τη στιγμή που η μεταβίβαση κρίθηκε «εικονική» θα έπρεπε ο Παναθηναϊκός να τεθεί εκτός Α1) και επίσημη επιστροφή του πραγματικού του ιδιοκτήτη της πράσινης ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Με την υπ’ αριθμ. 528/2015 απόφασή του, το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών έκανε δεκτή την παρέμβαση της ΚΑΕ Ολυμπιακός και απέρριψε ομόφωνα ως προδήλως αβάσιμη την αίτηση των Δ. Γιαννακόπουλου και Μ. Παπαδόπουλου για την αναστολή της εκτέλεσης της απόφασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού (Ε.Ε.Α). 

Όσον αφορά στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός, το δικαστήριο αποφάσισε, μειοψηφούντος του προέδρου, να συνεχίζει να συμμετέχει στο Πρωτάθλημα Α1 Ανδρών.

Κατόπιν τούτων, οι Δ. Γιαννακόπουλος και Ε. Παπαδόπουλος οφείλουν να συμμορφωθούν άμεσα με την απόφαση της Ε.Ε.Α., η οποία είχε ανακαλέσει την από 05.12.2014 άδεια μεταβίβασης των μετοχών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, λόγω εικονικότητας και οικονομικής αφερεγγυότητας του Ε. Παπαδόπουλου.

Χαιρετίζουμε τη «δικαστική» παραμονή του Παναθηναϊκού στο Πρωτάθλημα Α1 Ανδρών και την επίσημη επιστροφή του πραγματικού του ιδιοκτήτη Δ. Γιαννακόπουλου».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0