Δύο ώρες πριν το τζάμπολ οι διαιτητές του ντέρμπι

Δύο ώρες πριν το τζάμπολ οι διαιτητές του ντέρμπι

Λίγο πριν το τζάμπολ στον πέμπτο τελικό της Α1 μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού θα γίνουν γνωστοί οι διαιτητές του αγώνα στο ΟΑΚΑ.

BASKET LEAGUE / ÐËÅÉ ÏÖ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ / PLAY OFF / FINAL / PANATHINAIKOS - OLYMPIAKOS
.
Η κουβέντα για τη διαιτησία στους τελικούς της Α1 ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό είχε αρχίσει πριν να ξεκινήσει η σειρά και συνεχίζει με αμείωτη ένταση και παράπονα εκατέρωθεν.Η ΚΕΔ θέλοντας να αποφύγει περαιτέρω συζήτηση αποφάσισε να εφαρμόσει το μοντέλο του τελικού του Κυπέλλου για την ανάδειξη των τριών ρέφερι που θα «σφυρίξουν» τον αγώνα της Τετάρτης Στο ΟΑΚΑ.

Όπως έγινε γνωστό, η κλήρωση δεν θα γίνει ούτε την Τρίτη, αλλά θα πραγματοποιηθεί μόλις δύο ώρες πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης. Υπενθυμίζεται πως η ομοσπονδία είχε επιλέξει πριν τους τελικούς δώδεκα διαιτητές που τα μέλη της είχαν αξιολογήσει ως τους καλύτερους και θα κληρώνονταν σε τριάδες μέχρι και τον τέταρτο τελικό. Όσο για τον πέμπτο τελικό, είχε εξ αρχής αποφασιστεί να μπουν στην κληρωτίδα οι πέντε ή έξι που θεωρούνται οι καλύτεροι.

Οι διαιτητές που σφύριξαν μέχρι τώρα τους τελικούς ήταν οι κ.κ. Αναστόπουλος, Γκόντας, Σχινάς, Χριστοδούλου, Πηλοΐδης, Τανατζής, Κορομηλάς, Καρακατσούνης, Γ. Παναγιώτου, Ψαριανός, Ταβουλαρέας και Φούφης.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0