Αγγελόπουλοι : «Ανήκει σε παίκτες και προπονητές»

Αγγελόπουλοι : «Ανήκει σε παίκτες και προπονητές»

Τα εύσημα στους παίκτες του Θρύλου και τους προπονητές που στελεχώνουν το τενχικό τιμ έσπευσαν να απονείμουν οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός  κατά την βράβευσή τους για τη κατάκτηση του περυσινού πρωταθλήματος.

aggelopouloi

Αρχικά τον λόγο πήρε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος:

«Θέλω να ευχαριστήσουμε τον ΕΣΑΚΕ για τη σημερινή βράβευση, το βραβείο ανήκει σε παίκτες και προπονητές, εμείς μαζί τους ασχολούμαστε κάθε μέρα. Είναι το 2ο πρωτάθλημα που παίρνουμε σε 10 χρόνια, αλλά είμαστε σίγουρος πως αν ρωτήσετε τους προσκεκλημένους, θα σας πουν ότι αξίζαμε περισσότερα. Δεν κάνω κάποιο παράπονο. Αυτό που μας κράτησε τόσα χρόνια είναι η αναγνώριση που βρήκαμε στην Ευρώπη. Είμαι μαζί με τον αδερφό μου. Αν ήμουν μόνος μου δεν θα είχα αντέξει όλα αυτά τα χρόνια»,

Ακολούθως, μίλησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος:

«Ευχαριστούμε για το βραβείο, ανήκει σε προπονητές και παίκτες. Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι ο ΠΑΟ και ο Ολυμπιακός, εκτός της αντιπαλότητας, έχουν κατακτήσει τρεις σερί Ευρωλίγκες. Δεν θυμάμαι ποια χώρα το έχει κάνει αυτό. Είναι ένα επίτευγμα που γίνεται στο ελληνικό μπάσκετ, πρέπει να το απολαμβάνουμε. Ευχή μας είναι συνεχίσει και η Εθνική Ελλάδας στο ίδιο επίπεδο. Ευχαριστούμε πολύ».