Ανένδοτος για τους διεθνείς ο Ολυμπιακός

Ανένδοτος για τους διεθνείς ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός δεν καλύφθηκε από όσα είδαν άνθρωποί του στα ασφαλιστήρια των διεθνών και εμμένει στην απόφαση να μην τους θέτει στη διάθεση των αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων.

BASKET LEAGUE / ÐËÅÉ ÏÖ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ / PLAY OFF / FINAL / OLYMPIAKOS - PANATHINAIKOS

Απομακρύνονται κι άλλο από την Εθνική οι διεθνείς του Ολυμπιακού. Η ερυθρόλευκη ΚΑΕ ανακοίνωσε πως μετά τη μελέτη των ασφαλιστηρίων από εξειδικευμένους συνεργάτες της, διαπίστωσε πως οι αθλητές δεν είναι πλήρως ασφαλισμένοι. Έτσι αναμένεται να εμμείνει στη θέση της να μην θέτει στη διάθεση των αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων τους παίκτες της ομάδας. 

«Μετά τη χθεσινή επίσκεψη των εξειδικευμένων συμβούλων της Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός στα γραφεία της Ε.Ο.Κ., αποδείχθηκε περίτρανα ότι οι αθλητές που συμμετέχουν στα αντιπροσωπευτικά μας συγκροτήματα δεν είναι πλήρως ασφαλισμένοι. Δυστυχώς, οι διαβεβαιώσεις της Ε.Ο.Κ., αναφορικά με την ασφαλιστική κάλυψη των διεθνών αθλητών, δεν ανταποκρίνονται επ ουδενί στην πραγματικότητα», αναφέρει η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός. 

Υπενθυμίζεται πως ήδη απέχουν από την προετοιμασία της Εθνικής Νέων για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Κρήτης (8-20/7) οι Παπαπέτρου, Αγραβάνης και Χριστοδούλου, ενώ εκκρεμούν οι κλήσεις της Εθνικής Ανδρών για το Παγκόσμιο Κύπελλο (30/8-14/9). 

Πηγή : http://www.sport-fm.gr/article/aggelopouloi/772116

Share and Enjoy !

0Shares
0 0