Αναβλήθηκε το Απόλλωνας Πατρών-Ολυμπιακός

Αναβλήθηκε το Απόλλωνας Πατρών-Ολυμπιακός

Δεν θα διεξαχθεί την Κυριακή (26/02), όπως αρχικά είχε οριστεί, η αναμέτρηση ανάμεσα στον Απόλλωνα Πατρών και τον Ολυμπιακό στο κλειστό της Περιβόλας, καθώς ο Γιώργος Βασιλειάδης αποφάσισε να την αναβάλει. Πλέον, ο ΕΣΑΚΕ θα πρέπει να την ορίσει σε νέα ημερομηνία.

 

Οι «μελανολεύκοι» είχαν ζητήσει τη μετάθεση του αγώνα για λόγους ασφαλείας, καθώς την ίδια ημέρα κορυφώνεται το Πατρινό Καρναβάλι με ποικίλες εκδηλώσεις στην αχαϊκή πρωτεύουσα, αλλά η διοργανώτρια αρχή του ελληνικού πρωταθλήματος δεν αποδέχθηκε το αίτημά τους. Το θέμα έφθασε μέχρι τον υφυπουργό Αθλητισμού, ο οποίος κλήθηκε να πάρει την τελική απόφαση, που ήταν η αναβολή του ματς. Ο ΕΣΑΚΕ θα πρέπει τώρα να το ορίσει εκ νέου, πιθανότατα τη Δευτέρα 27/02, δεδομένου πως το πρόγραμμα των Πειραιωτών εντός κι εκτός συνόρων είναι «βαρύ» και δεν αφήνει πολλές κενές ημερομηνίες.

Η ανακοίνωση: «Κατόπιν σχετικών εισηγήσεων της Αστυνομίας και της ΔΕΑΒ, ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης αποφάσισε την αναβολή της προγραμματισμένης, για την ερχόμενη Κυριακή 26-02-2017, αναμέτρησης του πρωταθλήματος «Stoiximan.gr Basket League», μεταξύ του Απόλλωνα Πάτρας και του Ολυμπιακού, λόγω των εορταστικών εκδηλώσεων που λαμβάνουν χώρα στην αχαϊκή πρωτεύουσα».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0