Φενέρ για Σπανούλη

Σύμφωνα με αναφορές τουρκικών μέσων ενημέρωσης, η Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ φέρεται διατεθειμένη να καταθέσει πρόταση 3 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του αρχηγού του Ολυμπιακού Βασίλη Σπανούλη.

Στο μάτι της … μισής Ευρώπης φαίνεται πώς έχει μπει ο Βασίλης Σπανούλης! Η ηγετική φυσιογνωμία του αρχηγού του πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακού, αλλά και η απίστευτη ποιότητά του είναι λογικό να κάνει αρκετές ευρωπαίκές ομάδες να τον … γλυκξοκοιτάζουν και να ορέγονται την απόκτησή του!

Μία από αυτές φέρεται να είναι η Φενερμπαχυτσέ/Ούλκερ!

Σύμφωνα με την «Hurriyet» η διοίκηση του τουρκικού συλλόγου ψάχνει τον τρόπο να επανέλθει στον δρόμο των επιτυχιών  και δεν λογαριάζει το κόστος της μετεγγραφής και δε θα σκεφτεί πολύ να του προσφέρει μέχρι και €3.000.000! Βάσει δημοσιεύματος, η πρώτη κίνηση αναμένεται εντός της εβδομάδος.

Ο διεθνής Λαρισαίος γκαρντ λάμβανε αυτή την τριετία από τον Ολυμπιακό το ποσό των 2, 4 εκατ ευρώ ετησίως, δίνοντας έτσι το δικαίωμα σε ομάδες όπως η Φενέρ, η Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ Μαδρίτης κι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας να εξετάσουν την προοπτική συνεργασίας μαζί του.