“Παράθυρο” για μεταγραφή από Μπαρτζώκα

mpartzokas

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας εξέφρασε τα παράπονά του για τον τρόπο που έπαιξε ο Ολυμπιακός ενώ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να αποκτηθεί παίκτης λόγω του τραυματισμού του Σίμονς.

“Προσεγγίσαμε τελείως διαφορετικά το παιχνίδι από ό,τι ο ΠΑΟΚ και ήταν λάθος αυτό. Επιτεθήκαμε βιαστικά στο καλάθι και δεν κυκλοφορήσαμε την μπάλα. Αυτό δείχνει ότι υποτιμήσαμε κακώς τον ΠΑΟΚ, που ήταν αήττητος. Δώσαμε αυτοπεποίθηση στον αντίπαλο και κουραστήκαμε πολύ για να κερδίσουμε, επί της ουσίας λόγω της υπεροχής μας στα ριμπάουντ, αλλά και ποστάροντας με αρκετούς παίκτες σε διαφορετικές θέσεις. Η χαλαρότητά μας φαίνεται και από τις δέκα χαμένες βολές. Είναι ένα μάθημα για μας, δεν έχει σημασία να έχεις απουσίες ή να είσαι κουρασμένος. Ο Ολυμπιακός δεν έχει την πολυτέλεια για καμία ήττα στην Α1 αν θέλει να είναι πρώτος στην κανονική περίοδο. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ και τον κύριο Μαρκόπουλο για την καλή δουλειά που κάνει, αλλά και στους παίκτες μας για τη νίκη, γιατί αυτό είναι τελικά που μετράει. Κάποιοι παίκτες υστέρησαν χαρακτηριστικά κι αυτό μπορεί να συμβεί, αλλά η αμυντική προσέγγιση και η βιασύνη στην επίθεση από την αρχή του παιχνιδιού είναι κάτι που χρειάζεται ανάλυση και θα το δούμε στο βίντεο”, τόνισε.

 

Ερωτηθείς για το πώς θα καλυφθεί το κενό του Σέντρικ Σίμονς, που θα μείνει εκτός για ένα μήνα λόγω τραυματισμού στον ώμο, άφησε ανοικτό ένα μικρό ενδεχόμενο να γίνει μεταγραφή. “Θα χρειαστεί διαχείριση γιατί χάνουμε έναν σημαντικό παίκτη για έναν μήνα. Πρόθεσή μας δεν είναι να πάρουμε παίκτη, γιατί μέχρι να έρθει και να καταλάβει τι γίνεται είναι δύσκολο. Δεν είναι τελική απόφαση αυτή που σας λέω. Θα πρέπει να συζητήσουμε και με τη διοίκηση. Πρόθεσή μας, αρχικά, πάντως, είναι να πάμε όπως είμαστε”, απάντησε.

 

Για την κατάσταση του Σλούκα, που απουσίαζε από το ματς λόγω τραυματισμού είπε: “Ο Σλούκας θα κάνει προπόνηση από αύριο. Χρειάστηκε λίγο να ξεκουραστεί και θα μπει σιγά-σιγά. Πιστεύω πως θα παίξει την Παρασκευή”.

 

Από την πλευρά των παικτών, ο Μπράιαντ Ντάνστον, είπε: “Αρχίσαμε αργά, επιθετικά και αμυντικά, κάναμε πολλά λάθη και δεν πιέζαμε αρκετά. Στη δεύτερη περίοδο βελτιωθήκαμε, αλλά και πάλι αντιμετωπίσαμε κάποια προβλήματα. Τα επιθετικά ριμπάουντ και το ομαδικό μας πνεύμα ήταν αυτά που τελικά μας έδωσαν τη νίκη”.

Πηγή:superbasket.gr