Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού έξω από το ΣΕΦ για το ντέρμπι

sef

Αρκετοί φίλαθλοι του Ολυμπιακού ετοιμάζονται να δώσουν το “παρών” έξω από το ΣΕΦ, ώστε να στηρίξουν και να εμψυχώσουν τους Πρωταθλητές Ευρώπης ενόψει του ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Μέσω μηνύματος στο facebook γίνεται προσπάθεια ώστε να μαζευτεί κόσμος του Ολυμπιακού έξω από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ώστε να στηρίξουν και να εμψυχώσουν τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα ενόψει του ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό, το οποίο θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας.

Συγκεκριμένα το μήνυμα έχει ως τίτλο “Όλοι έξω από το ΣΕΦ”,  αναφέροντας “ΟΛΟΙ έξω απο το ΣΕΦ αυριο πριν και κατα τη διάρκεια του αγώνα μονο με φωνή και πάθος!”, παρακινώντας τους φιλάθλους των ερυθρολεύκων να δώσουν το “παρών” στα πέριξ του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, ώστε με την φωνή και την παρουσίας τους να τονώσουν το ηθικό και την ψυχολογία των ερυθρολεύκων, οι οποίοι θα αγωνιστούν μέσα σε ένα άδειο γήπεδο.

 

Το τζάμπολ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό θα γίνει το απόγευμα (19:15, Δημόσια Τηλεόραση) της Δευτέρας (14/10), για την πρεμιέρα της Basket League ΟΠΑΠ 2013-2014.

Πηγή:redplanet.gr