Η διοίκηση γνώριζει πως φτιάχνονται οι μεγάλες ομαδες!

olumpiakos-stratos-perperoglou-arxeio

Ο Στράτος Περπέρογλου μιλήσε στον NovaΣπορ FM 94,6 για τον Ολυμπιακό και την Εθνική ομάδα και τόνισε οτι η διοίκηση των πρωταθλήτων Ευρώπης ξέρει πως φτιάχνονται οι μεγαλες ομαδες.

Αναλυτικα η συνεντεύξη που έδωσε ο διέθνης γκάρντ.

Για την Εθνική: «Πλέον, είναι οι τελευταίες ημέρες των διακοπών μας. Ο καθένας γεμίζει τις μπαταρίες του και απολαμβάνει την ξεκούραση γιατί σε λίγο καιρό θα μαζευτούμε για την προετοιμασία της Εθνικής. Σίγουρα, με χαροποιεί ιδιαίτερα που μετά από δύο χρόνια ξαναβρίσκομαι στην Εθνική. Το περίμενα εδώ και καιρό. Η Εθνική κάνει ένα νέο ξεκίνημα αυτόν τον καιρό και ελπίζω να είναι καλό. Υπάρχει αρκετή αισιοδοξία και το καλό είναι πως δεν υπάρχουν πολλά προβλήματα. Από εκεί και πέρα όποιος και να είναι στην τελική 12άδα θα τα δώσει όλα για να πετύχουμε κάτι καλό. Μόνο θετικά μπορεί να πάρει η Εθνική από τον υγιή ανταγωνισμό που θα υπάρχει στην προετοιμασία. Από εκεί και πέρα, αρμόδιος είναι ο προπονητής που θα κάνει και τις επιλογές του».

Για το πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει η Εθνική: «Για μετάλλια είναι νωρίς να μιλάμε. Εμείς θέλουμε να συγκεντρωθούμε στη δική μας ομάδα και όχι να βλέπουμε τις απουσίες των υπόλοιπων ομάδων. Που θα φτάσουμε είναι δύσκολο να πούμε»

Για την παραμονή του στον Ολυμπιακό αλλά και για την ομάδα γενικότερα: «Στον Ολυμπιακό όταν πήγα, συνάντησα πολύ καλό κλίμα και είμαι πραγματικά χαρούμενος που θα είμαι και την επόμενη χρονιά. Είναι πολύ βασικό για μία ομάδα να παραμένει ίδιος ο κορμός. Πιστεύω πως για τον Ολυμπιακό ήταν μια καταπληκτική χρονιά. Να κατακτήσει για δεύτερη σερί χρονιά την Ευρωλίγκα είναι σημαντικό κατόρθωμα. Το τέλος της χρονιάς μας αφήνει μια πικρία αλλά οφείλω να πω πως ο Παναθηναϊκός δίκαια πήρε το πρωτάθλημα. Διψούσε περισσότερο και είχε περισσότερο χρόνο να προετοιμαστεί για τους τελικούς. Εμείς επιφυλασσόμαστε για την επόμενη χρονιά. Η διοίκηση δείχνει πως γνωρίζει πως φτιάχνονται οι μεγάλες ομάδες. Αν και θα μπορούσε να διαλύσει την ομάδα, δεν το έκανε. Τώρα που διατηρήθηκε ο κορμός θα προσπαθήσουμε να παλέψουμε για το καλύτερο».