Δεν προπονούμαι με τον Παναθηναϊκό.

vasilop

Ο Παναγιώτης Βασιλοπούλος διεψεύσε τις φήμες οτι θα συμμετάσχει στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού με συνεντεύξη που έδωσε στον SENTRA FM.

Αναλυτίκα οι δήλωσεις του:

Θέλω να επανέλθω 100% έτοιμος, γιατί ταλαιπωρήθηκα πολύ. Κάνω διπλές προπονήσεις και όλο το καλοκαίρι θα πάει έτσι. Δεν ισχύει κάτι για τον Παναθηναϊκό και δεν ξέρω πώς γράφτηκε. Δεν είμαι στη φάση που θέλω για να σταθώ, μετά από έναν χρόνο απραξίας, σε επίπεδο Ευρωλίγκας. Νιώθω πολύ καλά και πιστεύω πως θα τα καταφέρω. Του πού θα είμαι όμως, ακόμα δεν το ξέρω.

Δεν θεωρώ σωστό να μπω σε διαδικασία να παρακολουθήσω προετοιμασία ομάδας. Είναι τελείως διαφορετικές οι ανάγκες που έχω αυτή τη στιγμή και αυτές που έχει η κάθε ομάδα. Θέλω να νιώσω καλά και μετά να πάω στον ανταγωνισμό. Μέχρι τέλη Αυγούστου θα είμαι όπως θέλω και τότε θα μπω στη διαδικασία να δω ποιες ομάδες με θέλουν και τι θα κάνω.

Δεν υπήρχε περίπτωση να τα παρατήσω. Όταν ήμουν στα καλύτερά μου ήρθαν οι τραυματισμοί, αλλά είχα πει πως θα σταματήσω όταν χορτάσω κι εγώ δεν έχω χορτάσει. Έχω τρομερή διάθεση. Είναι κουραστικό γιατί είμαι πάρα πολλές ώρες μόνος μου, αλλά θα γυρίσει ο τροχός“.

Κάνοντας ένα σχόλιο τέλος για την Εθνική Νέων Ανδρών σχολίασε: “Αυτό που θέλω να τους πω είναι να παραμείνουν ομάδα όπως είναι. Υπάρχουν πάντα δύσκολες στιγμές σε έναν αγώνα, αλλά δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα να βλέπεις την εικόνα που βγάζουν προς τα έξω. Έχουν πάρα πολύ ταλέντο και απίστευτα κορμιά. Και οι Παίδες είναι πολύ καλοί. Αυτό που θέλω να τους πω είναι ακόμα και στα δύσκολα να είστε μαζί για να τα καταφέρετε όλα“.