Βελτιωμένη πρόταση σε Χάινς

Στόχος του Ολυμπιακού είναι να διατηρήσει τον Κάιλ Χάινς στο ρόστερ της ομάδας, με τη διοίκηση του συλλόγου να καταθέτει νέα βελτιωμένη πρόταση στον Αμερικανό σέντερ.

Οι Πειραιώτες, λοιπόν ανέβασαν την προσφορά τους προς τον Αμερικανό στις 600.000 ευρώ για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Χάινς δεν φαίνεται να συμφωνεί ούτε με τη νέα βελτιωμένη πρόταση των “ερυθρολεύκων”, καθώς ζητάει περισσότερα χρήματα για κάθε χρόνο συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό.

Το σίγουρο είναι πάντως πως οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών θα συνεχιστούν, με τον Κάιλ Χάινς εκφράζει και ο ίδιος την επιθυμία του παραμείνει στους Πειραιώτες. Για να γίνει, όμως αυτό θα πρέπει ο πρωταθλητής Ευρώπης να ανεβάσει την προσφορά τους στον Αμερικανό σέντερ.

Ο Χάινς αποτελεί μαζί με τον Βασίλη Σπανούλη τα πιο… καυτά ονόματα στο φετινό μεταγραφικό παζάρι. Πολλές ομάδες της Ευρώπης θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, με τον Αμερικανό να έχει στα χέρια του πρόταση που αγγίζει το ένα εκατομμύριο ευρώ.

Ο ίδιος θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται στον Ολυμπιακό, καθώς όπως έχει πει, η τελευταία διετία ήταν η καλύτερη της καριέρας του και θα ήθελε να παραμείνει στο λιμάνι. Να θυμίσουμε ότι αυτή είναι η δεύτερη προσφορά που καταθέτουν οι “ερυθρόλευκοι” στον παίκτη.

Είχε προηγηθεί η πρόταση ύψους 450.000 δολαρίων κατά την διάρκεια της σεζόν, όπου και την απέρριψε. Ο Αμερικανός των Πειραιωτών είχε υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό, ύψους 350.000 δολαρίων το χρόνο.

Από εκεί και πέρα, όλα δείχνουν ότι ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους θα αποχωρήσει από τον σύλλογο. Ο Λιθουανός γκαρντ είχε υπογράψει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό μέχρι το καλοκαίρι του 2015. Παρόλα αυτά, η διοίκηση των “ερυθρολεύκων” είχε το δικαίωμα της οψιόν ανανέωσης κάθε χρόνο.

Έτσι, όλα δείχνουν πως ο αθλητής δεν θα συνεχίσει στους Πειραιώτες, αφού στον σύλλογο εκτιμούν ότι μπορεί να αποκτηθεί ένας καλύτερος παίκτης που θα αγωνίζεται στις θέσεις 2-3.