Όλα ανοιχτά για 3άρι

Το βάρος των ανθρώπων του Ολυμπιακού έχει πέσει αρχικά στην ενίσχυση της περιφερειακής γραμμής, αφού είναι πλέον γνωστό στους πάντες ότι οι… κοντοί καθορίζουν τις άμυνες σε έναν αγώνα.

thumbnailΈτσι, αποκτήθηκε ο Λαφαγιέτ, στο λιμάνι περιμένουν τον Ντιλέινι και θα προσπαθήσουν ν’ανανεώσουν το συμβόλαιο του Μάντζαρη, προκειμένου η ομάδα να παρουσιαστεί πανίσχυρη στις θέσεις 1-2.


Από εκεί και πέρα, τα πάντα είναι ανοιχτά σε ότι αφορά τη θέση “3” που μετά την αποχώρηση του Στράτου Περπέρογλου, έμεινε με τους Ματ Λοτζέσκι και Ιωάννη Παπαπέτρου.

Όταν λέμε τα πάντα είναι ανοιχτά, εννοούμε ότι ο Ολυμπιακός μπορεί ν’αποκτήσει παίκτη γι’αυτή τη θέση και μάλιστα Έλληνα, με πρώτο φαβορί τον Μπράμος και κάποιες ελπίδες για τον Καϊμακόγλου -ειδικά αν αποφασίσουν οι Αγγελόπουλοι να… ξεφύγει λίγο το μπάτζετ-, αλλά κανείς δε μπορεί ν’αποκλείσει το γεγονός η ομάδα να πορευτεί ως έχει, αφού δε θα χρειαστεί φέτος -εφόσον γίνουν οι προαναφερθέντες κινήσεις στις θέσεις των γκάρντ-, να παίζει στο “2” ο Ματ Λοτζέσκι.

Έτσι, θα πάρει περισσότερο χρόνο ο Ιωάννης Παπαπέτρου που έδειξε πέρσι ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα και αν “ψηθεί” είναι ικανός να μας κάνει να τρίβουμε τα μάτια μας Οι εξελίξεις στη θέση “3” πάνε για λίγο πιο μετά, αφού σκοπός είναι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση στα γκαρντ αλλά και αυτή του σέντερ.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0