Ο Βασίλης Σπανούλης μιλά για τη νέα σεζόν (video)

Ο Σπανούλης μίλησε για τον τραυματισμό του στο γόνατο, τονίζοντας πως πλέον αισθάνεται γερός και περισσότερο δυνατός. “Θα κυνηγήσουμε όλους τους στόχους”

spanoulis

Ο Βασίλης Σπανούλης αρχικά σχολίασε:“Μετά από χρόνια, έχω ξεκινήσει προετοιμασία με τον Ολυμπιακό από την αρχή της προετοιμασίας, καθώς δεν ήμουν σε θέση να αγωνιστώ με την Εθνική μας ομάδα. Είναι κάτι καινούριο για μένα. Δυστυχώς έπρεπε να απουσιάσω, δεν μπορούσα να βοηθήσω. Είχα πρόβλημα τραυματισμού και οι γιατροί μου συνέστησαν ξεκούραση και αποθεραπεία, οπότε δεν μπορούσαν να κάνω κάτι άλλο. Αυτό που προσπαθούμε είναι να δημιουργήσουμε μία ομάδα η οποία από την αρχή θα είναι ανταγωνιστική.

 

Για την κατάσταση του ύστερα από τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε: “Νιώθω καλύτερα και αισθάνομαι περισσότερο δυνατός. Έχω δουλέψει αρκετά αυτό το καλοκαίρι ώστε να είμαι σε καλή κατάσταση και αισθάνομαι γερός. Ελπίζω το γόνατο μου να μην μου δημιουργήσει άλλα προβλήματα φέτος, όπως είχα πέρσι. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μία ισχυρή και ανταγωνιστική ομάδα όπως είπα. Θα κυνηγήσουμε όλους τους στόχους που έχουμε. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρουμε ένα ωραίο μπάσκετ, το οποίο να το χαίρεται ο κόσμος και να φέρνει αποτελέσματα.

 

Για το πρώτο επίσημο ματς της ομάδας κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ: “Πρώτο μας επίσημο ματς είναι αυτό στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό, το οποίο είναι και νοκ-άουτ, αλλά για το πως θα το χειριστούμε αγωνιστικά καλύτερα να ρωτήσετε τους προπονητές και όχι εμένα. Εμείς καλούμαστε να ακολουθήσουμε τις οδηγίες τους. Εκείνοι ξέρουν τι πρέπει να κάνουν ώστε να μας έχουν έτοιμους.

 

Εμείς καλούμαστε να προετοιμάσουμε το μυαλό και το σώμα μας αρκετά γρήγορα για τη νέα χρονιά, καθώς έχουμε από νωρίς ένα νοκ-άουτ παιχνίδι. Δεν κρίνει τίτλο, αλλά όπως καταλαβαίνεται κατά ένα μεγάλο ποσοστό ο νικητής θα έχει ξεκάθαρο προβάδισμα για να κατακτήσει το Κύπελλο, τον πρώτο τίτλο της χρονιάς. Έχουμε απουσίες βέβαια, καθώς έχουμε παιδιά που αγωνίζονται στις εθνικές ομάδες στο Μουντομπάσκετ. Κοιτάζουμε τώρα να δουλεύουμε σωστά και θα περιμένουμε και τους διεθνείς μας να γυρίσουν ώστε να μας βοηθήσουν. Όλοι ευχόμαστε να διακριθεί η χώρα  μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και να φτάσει όσο ψηλότερα γίνεται. Εμείς αυτή την στιγμή δουλεύουμε όσο καλύτερα μπορούμε στις προπονήσεις ώστε να παρουσιαστούμε έτοιμοι”.

 

Για την Εθνική στο Μουντομπάσκετ: “Η Εθνική ομάδα είναι καινούρια. Είναι ένα κράμα νέων και έμπειρων παικτών. Διαθέτει παιδιά που διψάνε για επιτυχίες. Δεν χρειάζεται να τους βάλουμε παραπάνω πίεση. Κάνουν ότι κάνουν και ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Και μέχρι στιγμής το κάνουν πάρα πολύ καλά. Είμαστε όλοι μαζί τους σε αυτό που κάνουν”.

 [youtube id=”wveybl6z_50″ width=”620″ height=”360″]

Share and Enjoy !

0Shares
0 0