Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα μιλήσει με τον Ντιλέινι

Επειτα από έναν ευρωπαϊκό τίτλο και την πορεία που έχει κάνει με τον Ολυμπιακό στην Ευρώπη (φυσικά όμως και με το Μαρούσι), ο Γιώργος Μπαρτζώκας εντάσσεται πλέον μεταξύ των δημοφιλών κόουτς της Ευρώπης. Διαθέτει πλέον και την αξία, αλλά και το ανάστημα ώστε να μην αφήνει τα πράγματα να τα καθορίζει η μοίρα.

γιώργο-μπαρτζώκας-προπονητής-ολυμπιακουΤο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Ντιλέινι είναι δεδομένο, όπως και το γεγονός ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα κινηθούν προς άλλη κατεύθυνση μέχρι να πάρουν την οριστική απάντηση από τον Αμερικανό. Η μεγάλη αγάπη του γκαρντ της Μπάγερν για το ΝΒΑ, όμως, και ο πόθος του να αγωνιστεί μία μέρα στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου, καθυστερεί τη συνεργασία (ή την… ασυμφωνία) με τον Ολυμπιακό.

Ετσι ο Γιώργος Μπαρτζώκας εντός των επομένων ωρών θα μιλήσει προσωπικά με τον Ντιλέινι, σε μία προσπάθεια όχι μόνο να επισπεύσει την απάντησή του, αλλά και να τον κάνει να αισθανθεί πιο άνετα προκειμένου να επιστρέψει στην Ευρώπη, αφήνοντας το όνειρο του ΝΒΑ, αν αυτό δεν είναι δεδομένο ότι θα πραγματοποιηθεί.

Ο Ντιλέινι, που πριν από κάποιο καιρό είχε παραχωρήσει συνέντευξη και στο hoopshype.com με αφορμή τις εξαιρετικές εμφανίσεις του στην Ευρωλίγκα, ασφαλώς και μπορεί να κεντρίσει το ενδιαφέρον του ΝΒΑ και ο Ολυμπιακός προσπαθεί να βάλει έναν εξαιρετικό παίκτη στη μηχανή του.

Αν πάντως, ακόμα και μετά τη συνομιλία με τον Μπαρτζώκα, ο Ντιλέινι δεν απαντήσει σε εύλογο χρονικό διάστημα, ο Ολυμπιακός έχει πολύ ψηλά στη λίστα του τον Κάρλον Μπράουν.

πηγή: sentragoal.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0