Ο ΑΝΤΙ-ΣΙΜΟΝΣ

2108eb9168293a99e37bf35da6d2fa19_L
Ο Σέντρικ Σίμονς δεν κατάφερε να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό, βάσει της αρχικής επιθυμίας του, και θα παραμείνει κανονικά στο ρόστερ των ερυθρόλευκων.
Ο Αμερικανός σέντερ κατέληξε προ καιρού σε συμφωνία με την Τραμπζονσπόρ, για να συνεχίσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα της γείτονας χώρας, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, λογάριασε όμως χωρίς τους… ερυθρόλευκους. Οι διοικούντες την ερυθρόλευκη ΚΑΕ ενεργοποίησαν τον ειδικό όρο που είχε στο συμβόλαιό του, για την επέκτασή του για άλλο ένα χρόνο, με τους Τούρκους να αποσύρουν τελικά την προσφορά τους βλέποντας πως ο παίκτης αδυνατεί να μείνει ελεύθερος, παρά τις προσπάθειές του τον τελευταίο καιρό, όπως αναφέραμε.
Η Τραμπζονσπόρ κινείται πλέον για την απόκτηση του Γκάνι Λαβάλ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Αρμάνι Μιλάνο, με το Σέντρικ Σίμονς να υπολογίζεται κανονικά από το Γιώργο Μπαρτζώκα για την καινούρια αγωνιστική περίοδο. Ο 28άχρονος σέντερ θα δηλωθεί στην Ευρωλίγκα, όχι όμως και στο πρωτάθλημα της Α1, στο οποίο υπάρχει περιορισμός στις θέσεις των ξένων και δεν χωράει στο ρόστερ του Ολυμπιακού.