Ντάνστον: “Η κακοδαιμονία δεν λέει να μας αφήσει”

Μπορεί τα προβλήματα τραυματισμών να μην έχουν τελειωμό, ωστόσο ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος να κοιτάζει μπροστά, σύμφωνα με τον Μπράιαντ Ντάνστον ενόψει του ματς με τον ΚΑΟΔ.

dunston1

Ο Ολυμπιακός είναι αναγκασμένος να ζει με τα προβλήματά του και να κοιτάζει μπροστά, όπως δήλωσε ο Μπράιαντ Ντάνστον ενόψει του ματς με τον ΚΑΟΔ στο ΣΕΦ.
Μάλιστα, ο Αμερικανός σέντερ τόνισε πως η ήττα από τη Λαμποράλ Κούτσα στεναχώρησε την ομάδα του, αλλά πολύ περισσότερο εκείνον, καθώς λόγω του πυρετού που τον ταλαιπωρούσε, δεν ήταν σε θέση να βοηθήσει περισσότερο.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Μπράιαντ Ντάνστον στο blog που έχει στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Καλησπέρα σε όλους σας!

Ελπίζω να είστε καλά, χαίρομαι που έχουμε και πάλι την ευκαιρία να τα πούμε. Αυτή την εβδομάδα, αφορμή για να τα πούμε είναι ο αγώνας μας με τον ΚΑΟΔ. Αλλά πριν μιλήσω γι’ αυτόν, θέλω να πω δύο λόγια για το παιχνίδι με τη Λαμποράλ Κούτσα. Χάσαμε ένα παιχνίδι που είχαμε τις ευκαιρίες να το πάρουμε και αυτό μας στεναχώρησε.

Εγώ μάλιστα είμαι διπλά απογοητευμένος μιας και λόγω του πυρετού που είχα δεν μπόρεσα να βοηθήσω την ομάδα μου όσο ήθελα και όσο μπορούσα. Με πείραξε αυτό και το σκέφτομαι ακόμη. Ο ρυθμός των αγώνων, όμως, είναι τέτοιος που δεν μπορώ να κάνω αλλιώς. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά.

Αυτή τη φορά αντίπαλος μας είναι ο ΚΑΟΔ. Μια ομάδα που θεωρώ πως αδικείται από τη βαθμολογική της θέση, σίγουρα, κατά τη γνώμη μου θα μπορούσαν αν είναι και πιο ψηλά στη βαθμολογία. Εμείς θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, ιδίως στην άμυνα γιατί ο ΚΑΟΔ διαθέτει παίκτες με αρκετό ταλέντο στην επίθεση. Πρέπει να πάρουμε τη νίκη και να παραμείνουμε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Αυτά για την ώρα, ελπίζω και εύχομαι να επιστρέψουν όλοι οι τραυματίες, οι παίκτες που είχαν τραυματισμούς να τους ξεπεράσουν γρήγορα και γενικά να είμαστε όλοι υγιείς. Η κακοδαιμονία δεν λέει να μας αφήσει και γι’ αυτό εύχομαι όλοι να ξεπεράσουν τα προβλήματα που τους ταλαιπωρούν».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0