Μιλάει με Betshop ο Ολυμπιακός για χορηγία

Mε στοιχηματική εταιρεία για τη βασική χορηγία στη φανέλα του, ετοιμάζεται να βαδίσει η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού.

0703efe71880bd26c1aeaddcf85213e9

Σύμφωνα με πληροφορίες του Skygoal.gr, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δεχθεί εντυπωσιακή πρόταση από την εταιρεία Betshop  προκειμένου να τη διαφημίζουν τη νέα αγωνιστική περίοδο. Μάλιστα, λέγεται ότι το πόσο που έχει προταθεί από πλευράς της στοιχηματικής εταιρείας ξεπερνά κατά πολύ το 1 εκατομμύριο ευρώ (άλλες πληροφορίες μιλούν για 1,5 εκατομμύριο ευρώ). Όπως γίνεται αντιληπτό, μιλάμε για ένα ποσό πολύ μεγαλύτερο από αυτό που έπαιρναν οι Πειραιώτες πέρυσι από τον ΟΠΑΠ.

Οι δύο πλευρές έχουν κάτσει εδώ και καιρό στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, χωρίς όμως ακόμα να έχουν καταλήξει σε συμφωνία. Ένα από τα «αγκάθια» των συζητήσεων έχει να κάνει με το γεγονός ότι η Betshop δε δίνει άμεσα μετρητά στους «ερυθρόλευκους», αλλά εγγυητικές επιστολές. Κι αυτό είναι κάτι που κάνει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να διστάζουν προς το παρόν.

Η Βetshop είναι μία αδειοδοτημένες εταιρείες διαδικτυακού στοιχήματος στην Ελλάδα και ιδιοκτήτης της είναι ο Γαβριήλ (Γκάμπριελ) Χαλεπλής, ο οποίος ζει μόνιμα στο εξωτερικό. Πάνω στην άδεια της Betshop στην Ελλάδα, έχουν «κουμπώσει» και οι Stoiximan.gr και Bet365.gr.

Από εκεί και πέρα, η Betshop φέρεται να έχει προσεγγίσει και δύο ακόμα ομάδες μπάσκετ, οι οποίες περιμένουν κι αυτές να δουν τι θα γίνει με τη σειρά τους. Οι πληροφορίες , οι οποίες δεν επιβεβαιώνονται από πουθενά μέχρι τώρα, αναφέρουν πως αυτές είναι η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0