Μεγαλώνει σε χωρητικότητα το ΣΕΦ

Τα αφεντικά της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος θέλουν να τοποθετήσουν καινούργιες εξέδρες στο ΣΕΦ, ώστε να γίνει ακόμα πιο “καυτή” έδρα.

sefΗ ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος του Ολυμπιακού, στα ματς των play offs της Euroleague με τη Ρεάλ και ήταν καθαρά μπασκετική, ενθουσίασε τα αφεντικά της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, οι οποίοι όπως γράφει το “ΦΩΣ” σκέφτονται να προσθέσουν εξέδρες.

Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων το ρεπορτάζ “κατά την επιστροφή από τη Μαδρίτη, ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος ρωτήθηκαν για το γήπεδο και επιβεβαίωσαν ότι υπάρχει σοβαρή σκέψη να μεγαλώσει η χωρητικότητα. Το πρόβλημα με το Ειρήνης και Φιλίας δεν είναι πόσο κόσμο χωράει, αλλά πώς κάθεται αυτός ο κόσμος και τι μπορεί να προσφέρει στην ομάδα. Αυτή είναι η ουσία, γύρω από αυτό εξετάζονται τα πάντα.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού έχει προχωρήσει σε μελέτες. Φέτος δεν προλαβαίνει να κάνει κάτι. Άπαντες θέλουν να βοηθήσουν και έχει αποφασιστεί να προχωρήσει το πλάνο, ως προς την επέκταση εξεδρών. Οι λεγόμενες πτυσσόμενες, δηλαδή θα εμφανιστούν και πάλι και αφού μιλάμε για έναν χώρο που ανήκει στο ελληνικό μπάσκετ. Αραιά και πού γίνονται και αγώνες στίβου, γενικά είναι μια ιστορία που τόσα χρόνια δεν έχει αρχή και τέλος. Ο Ολυμπιακός θα ήθελε πολύ να έχει ένα δικό του γήπεδο. Τις μεγαλύτερες στιγμές της δόξας του, ωστόσο, τις πέρασε στο ΣΕΦ. Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι θα αναλάβουν ένα μεγάλο κόστος για τις καινούργιες εξέδρες, που ενδεχομένως θα μπουν από του χρόνου, αλλά παράλληλα θα πάρουν και ένα ρίσκο. Γιατί ο Ολυμπιακός συχνά-πυκνά βρίσκεται στα γραφεία των δικαστών. Ήταν όμως, τέτοια η ατμόσφαιρα στα ματς με τη Ρεάλ που φαίνεται ότι κάτι αλλάζει προς το καλύτερο“.