Γκριν:«Ανυπομονώ να αγωνιστώ δίπλα στον Σπανούλη»

Ο Ερικ Γκριν βρίσκεται στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει και τυπικά τη μεταγραφή του στους «ερυθρόλευκους» και δήλωσε ενθουσιασμένος που θα παίξει δίπλα στο Βασίλη Σπανούλη.γκριν

Ο Αμερικανός Γκαρντ κατά την άφιξη του στην Αθήνα σήμερα στις 14:00,παρουσιάστηκε ανυπόμονος να αρχίσει η νέα χρονιά και να…αγωνιστεί δίπλα στον τεράστιο Βασίλη Σπανούλη,τονίζοντας αρχικά:«Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένος. Ανυπομονώ να αρχίσει η σεζόν. Είναι απίστευτο και εύχομαι να έχω μια καλή αρχή. Μου αρέσουν πάρα πολύ οι φίλαθλοι της ομάδας. Αγαπώ τα πάντα που έχουν σχέση με τον Ολυμπιακό. Ο Χάντερ και ο Ντιλέινι μου είπαν πάρα πολύ καλά λόγια»

Εν συνεχεία,αναφερόμενος ότι θα πετύχει ξανά 28 πόντους όπως είχε κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ με τη φανέλα της Σιένα το 2013,είπε τα εξής:«Σίγουρα. Το ελπίζω, όμως το σημαντικό είναι να νικά η ομάδα». Παράλληλα, μίλησε για την επικείμενη συνεργασία του με τον Βασίλη Σπανούλη: «Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένος που θα συνεργαστούμε. Πιστεύω ότι είναι ένας σπουδαίος παίκτης και πιστεύω ότι μπορούμε να συνεργαστούμε πάρα πολύ καλά. Είμαι ενθουσιασμένος».

Τέλος έδωσε μια υπόσχεση στον κόσμο.Ότι θα προσπαθήσει να φέρει ενέργεια στην ομάδα και να δίνει πάντα τον καλύτερο του εαυτό ώστε να είναι όλοι ικανοποιημένοι.

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0