Αισιόδοξος ο αρχηγός μας για την φετινή σεζόν

spanoulis

 

Η ανακοίνωση του αρχηγού των ερυθρόλευκων , Βασίλη Σπανούλη, τον βρίσκει πεπεισμένο ότι η καινούρια μπασκετική χρονιά θα είναι καλή για τον Ολυμπιακό και στην Ευρώπη αλλά και στην Ελλάδα.

Την  περσινή “άγονη” χρονιά του Ολυμπιακού,  καθώς δεν κατέκτησε κανένα τίτλο στο ευρωπαικό και ελληνικό πρωτάθλημα ( βέβαια δεν ήταν τελείως κακή καθώς κατακτήσαμε το Διηπειρωτικό κύπελλο στην Βραζιλία) ,  θέλει να αφήσει πίσω του ο Βασίλης Σπανούλης και να προχωρήσουν σε επιτυχίες σύμφωνα με ανακοίνωση που έβγαλε σε ιταλικό site . Πάνω σε αυτό το κομμάτι είπε: «Η προηγούμενη ήταν περίεργη σεζόν, με τα πάνω και τα κάτω της. Μας επηρέασαν οι τραυματισμοί, προσωπικά ταλαιπωρήθηκα πολύ για να βρω τον εαυτό μου, καθώς το γόνατο μου προκάλεσε πολλούς μπελάδες. Αυτήν τη σεζόν είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να τα πάμε καλά και στο πρωτάθλημα και στην Ευρωλίγκα. Έχουν έρθει παίκτες ηγέτες όπως ο Χάντερ κι ο Λαφαγιέτ, ο κορμός της ομάδας έχει διατηρηθεί ενώ έχουμε και νέα παιδιά με μεγάλο ταλέντο. Μόνο με τη δουλειά και με λίγη τύχη, όμως, μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για τα προβλήματα που είχε αναφέρει: «Αυτές τις μέρες είμαι αρκετά καλά, αλλά έπρεπε να περάσω ένα διάστημα ξεκούρασης. Οι γιατροί με συμβούλευσαν να μην πιεστώ, να ξεκουράσω το γόνατο μου, που με είχε ταλαιπωρήσει αρκετά κατά τη διάρκεια της προηγούμενης σεζόν. Μετά από αρκετά χρόνια, που δεν σταματούσα καθόλου, είχα ανάγκη να το κάνω και τα κατάφερα. Βλέπω τα πλεονεκτήματα τώρα…»

Όσον αφορά τις προετοιμασίες της ομάδας στην Ιταλία δήλωσε : «Νομίζω ότι εδώ είναι ιδανικές οι συνθήκες, υπάρχει ένα ωραίο στάδιο όπως επίσης κι ένα ολοκαίνουργιο γυμναστήριο. Το κλίμα είναι τέλειο, η φιλοξενία άψογη, το βρίσκουμε πολύ καλό. Εδώ θα ήθελα να ευχαριστήσω την τοπική κοινότητα και την “Veritas832” για αυτήν την οργάνωση».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0