Ήττα Από Ένα Γλίστρημα (Video Ηighlights)

Ο ΝτεΜάρκους Νέλσον είχε όλη την καλή διάθεση να εκτελέσει το πλάνο του προπονητή του. Αλλά γλίστρησε. Τώρα, ο Ερυθρός Αστέρας ελπίζει να νικήσει τον Βάζελο στην Αθήνα, μήπως και κάνει δουλειά -σε ό,τι αφορά την πρόκριση στο ΤOP16.

Οι Καλύτερες Αποδόσεις Του Στοιχήματος Είναι Εδώ!!!  Εγγραφείτε Τώρα Και Πάρτε Bonus Μέχρι Και 150 ευρώ!!!

Screenshot_8

Δεν έχει πρόβλημα να κοιμηθεί, τα βράδια. Ό,τι και αν έχει προηγηθεί. Ακόμα και αν από τα χέρια του έχει χαθεί ματς, εμπειρία που βίωσε την Πέμπτη (28/11) ο ΝτεΜάρκους Νέλσον, ο οποίος ανέλαβε την τελευταία επίθεση του ματς (στα 11” για τη λήξη) και ενώ το σκορ ήταν 76:77, για τη Μακάμπι, που εν τέλει νίκησε 76:78.

Ο Αμερικανός εξήγησε πως γενικά δεν έχει πρόβλημα με τον ύπνο, μετά τα παιχνίδια“αλλά είναι σκληρό αυτό που έγινε“, είπε στους δημοσιογράφους που πήγαν στα αποδυτήρια του Ερυθρού Αστέρα, όταν είχαν τελειώσει όλα. Τι έγινε; “είχαμε σχεδιάσει την επίθεση, για να την πάρει ο Σίλμπ 

ψηλά και να πάει στο ένας με έναν. Οι παίκτες της Μακάμπι όμως, τον έκλεισαν καλά και έμεινα με την μπάλα, προσπαθώντας να ανοίξω δρόμο προς το καλάθι. Είμαι όμως, λίγο αργός και για αυτό προσπάθησα ξανά να βρω τον Σιλμπ. Αλλά γλίστρησα“. Και ω γέγονε, γέγονε.

Τι θα άλλαζε αν η επίθεση είχε σχεδιαστεί πάνω του; “Θα μπορούσα να ‘χω ανοιχτό πεδίο. Να έβρισκα τον Μίτροβιτς, να έπαιζε ένας με έναν, με τον Ινγκλς. Κάναμε ό,τι μας είπε ο κόουτς. Το φάουλ στον Μπλου που έχασε τη μια βολή και έτσι πήραμε την τύχη στα χέρια μας. Αλλά δεν έρχονται όλα όπως τα υπολογίζεις“. Στο μυαλό του, η πιο καθοριστική φάση ήταν στα 60” για τη λήξη “όταν προσπάθησα να παίξω τον Τάιρις Ράις στα πόδια, αλλά έχασα την ισορροπία μου. Αν δεν γινόταν αυτό, ίσως η εξέλιξη να ήταν διαφορετική“.

Είχαμε επενδύσει πολλά σε αυτό το ματς” είπε με… πόνο, για να προσθέσει “θέλαμε να δείξουμε και στον κόσμο μας πως αξίζουμε να προχωρήσουμε στη διοργάνωση. Η Μακάμπι είχε ετοιμάσει ειδική άμυνα για εμάς και μας μπέρδεψε μέχρι την τέταρτη περίοδο, οπότε καταφέραμε να βρούμε ρυθμό”.

Και τώρα εξαρτώνται από άλλους. “Η κατάσταση πια δεν είναι στα χέρια μας. Πρέπει να πάρουμε μόνο νίκες έως το τέλος και την ίδια ώρα να μας ευνοούν και τα υπόλοιπα αποτελέσματα. Παρ’ όλα αυτά, αυτό στο οποίο ελπίζουμε είναι να μπορέσουμε να νικήσουμε τον Παναθηναϊκό, στην Αθήνα”.

Τελικό αποτέλεσμα: 76:78

Τα δεκάλεπτα: 22:18, 11:17, 13:27, 30:16

[youtube id=”xQlNf84oqRI” width=”620″ height=”360″]

Στην Πρώτη Γραμμή_Για Τον Ερυθρό Αστέρα!!!            Red Agent7 Και Στο Facebook…

 

Πηγή κειμένου: sport24.gr