Αποφάσεις στο λιμάνι,οι διεθνείς και ο Λαφαγιέτ

«Γεμάτη» ημέρα αναμένεται να έχουν σήμερα στον Ολυμπιακό, με το μυαλό τους να βρίσκεται σε δυο καταστάσεις.

f3f96771bb3dd8b750fe676476a0b906_LΑπό τη μία εκκρεμεί η συνάντηση των διοικούντων την ερυθρόελυκη ΚΑΕ με τους αξιωματούχους της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης για την ασφάλιση των τριών διεθνών. Οι ερυθρόλευκοι, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, επέτρεψαν στους Γιώργο Πρίντεζη, Βαγγέλη Μάντζαρη και Κώστα Σλούκα να ακολουθήσουν την Εθνική Ελλάδας Ανδρών στο Καρπενήσι, προκειμένου να πάρουν μέρος στην προετοιμασία για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας. Ωστόσο, το θέμα δεν έχει κλείσει ακόμα, καθώς αναμένεται η σημερινή επίσκεψή τους στα γραφεία της ΕΟΚ, στο Μαρούσι, προκειμένου οι νομικοί σύμβουλοι της ΚΑΕ Ολυμπιακός να εξετάσουν με λεπτομέρεια τα ασφαλιστήρια, για να ανάψουν το… «πράσινο φως» για τη συμμετοχή των τριών διεθνών στις προπονήσεις.


Από την άλλη, τρέξιμο περιλαμβάνει η σημερινή ημέρα για τον Όλιβερ Λαφαγιέτ, που έφθασε χθες (21/07) στη χώρα μας και θα περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις, ενώ θα υπογράψει και το επίσημο συμβόλαιό του με την ερυθρόλευκη ΚΑΕ και φυσικά θα έχει την πρώτη γνωριμία του με τους ανθρώπους της νέας του ομάδας.

Ο Αμερικανός γκαρντ είναι κάτοχος κροατικού διαβατηρίου και ο χρόνος που έχει στη διάθεσή του είναι περιορισμένος, καθώς θα πρέπει να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας του Γιασμίν Ρέπεσα για τη διοργάνωση της Ισπανίας.

Παράλληλα, από τις ΗΠΑ επέστρεψε χθες, όπως σας ενημερώσαμε, ο Γιώργος Μπαρτζώκας, που έχει πλέον αρκετή δουλειά με τα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού επιτελείου του Ολυμπιακού. Ο Έλληνας τεχνικός εξέτασε την περίπτωση ουκ ολίγων παικτών και θα πρέπει, τώρα, να καταλήξει στον «εκλεκτό» του για την ενίσχυση της ομάδας του εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και των υψηλών απαιτήσεων που υπάρχουν, ειδικά μετά την απερχόμενη σεζόν που ολοκληρώθηκε χωρίς τίτλο για τους ερυθρόλευκους.