Άμεσα η συνάντηση Αγγελόπουλων και Σπανούλη

Τα ανοικτά μέτωπα στον Ολυμπιακό είναι αρκετά και οι επαφές θα είναι ίσως πιο σημαντικές από κάθε άλλη χρονιά, καθώς η σεζόν φεύγει, με τους ερυθρόλευκους να μην έχουν κατακτήσει κάποιο τρόπαιο σε Ελλάδα και Ευρώπη.

ÓÐÁÍÏÕËÇÓ  ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ(ÅÕÑÙËÉÃÊÁ 2013-2014) SPANOULIS  OLYMPIAKOS - PANATHINAIKOS (EUROLEAGUE 2013-2014)Οι πρόεδροι του Θρύλου, Γιώργος και παναγιώτης Αγγελόπουλος, έχουν στο μυαλό τους πάρα πολλά και ένας από αυτούς τους οποίους θα συναντήσουν και θα συζητήσουν, είναι ο Βασίλης Σπανούλης.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού φαίνεται να έχει ηρεμήσει από την ένταση των τελικών και δύσκολα θα υπάρξει κάποια αρνητική εξέλιξη στο θέμα της παραμονής του στο Λιμάνι.

Αμφότερες οι πλευρές έχουν καλές σχέσεις, ο Σπανούλης είναι ευχαριστημένος στο Θρύλο και θέλει να παραμείνει προκειμένου να δώσει απαντήσεις προς πάσα κατεύθυνση. Παράλληλα, ενδέχεται να δώσει και κάποια συνέντευξη Τύπου για να ξεκαθαρίσει τη θέση του για τον λόγο που δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στο Ευρωμπάσκετ με την Εθνική ομάδα.

Σημασία έχει ότι είναι ήρεμος, σκέφτηκε κάποια πράγματα καλύτερα και θα είναι σε θέση να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στον Ολυμπιακό που έκανε υπερήφανη την Ελλάδα το ’12 και το ’13.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0